Follow us

Ελεονώρα Κακοσαίου | Αυτή είναι η κούκλα, 16χρονη κόρη του Γιάννη Πλούταρχου

Η εντυπωσιακή ομοιότητα με τη μεγάλη της αδερφή και τραγουδίστρια, Κατερίνα Κακοσαίου.

MissBloom TEAM
Γιάννης Πλούταρχος Instagram

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η αγαπημένη του σύζυγος, Μαρία Κακοσαίου, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία όμορφη και εξαιρετικά αγαπημένη οικογένεια. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά, τα δύο εκ των οποίων κάνουν ήδη καριέρα στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

The Next Generation | 11 celebrity παιδιά που ακολούθησαν την καριέρα των γονιών τους

Ο Γιώργος και η Κατερίνα Κακοσαίου είναι τα δύο παιδιά που ακολουθούν την καριέρα του πατέρα τους ενώ η Ελεονώρα, η Παναγιώτα και ο Κωνσταντίνος Κακοσαίος είναι αυτοί που ζουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, όπως έχουμε δει μέσα από τα social media, η Κατερίνα δεν είναι το μοναδικό κορίτσι στην οικογένεια που έχει καλή φωνή. Αντίστοιχα καλή και ωραία είναι και η φωνή της Ελεονώρας.

Πιο συγκεκριμένα, η όμορφη Ελεονώρα Κακοσαίου μοιάζει αρκετά με τα αδέρφια της φαίνεται όμως πως προτιμά τον αθλητισμό από το τραγούδι. Η 16χρονη κόρη του γνωστού τραγουδιστή έχει βέβαια πολλά χρόνια ακόμη μέχρι να αποφασίσει τι ακριβώς είναι αυτό που θέλει να κάνει. Ωστόσο, μέχρι τότε, η ίδια φαίνεται πως θα μοιράζεται με τους followers της σύντομα βίντεο όπου τραγουδά μαζί με τον αγαπημένο της μπαμπά και τη μεγάλη της αδερφή, Κατερίνα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ