Ελένη Φουρέιρα | Όλα τα εκκεντρικά hair looks που έχει τολμήσει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Κατάξανθη, μελαχρινή, με αφέλειες, με πλεξούδες: Μια pop star μέλλουσα μαμά.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Την οικογένειά τους ανυπομονούν να μεγαλώσουν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, που σε λίγο καιρό θα υποδεχθούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Η τραγουδίστρια διανύει πια τον έβδομο μήνα της κύησής της, οπότε τους πρώτους μήνες του νέου έτους θα φέρει στον κόσμο το μωρό της.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό έκανε και ένα από τα πιο ωραία posts που έχουμε δει για ανακοίνωση εγκυμοσύνης, ποζάροντας με τον σύντροφό της και μέλλοντα μπαμπά στο κρεβάτι τους.

Όλους αυτούς τους μήνες λοιπόν, όχι απλά δεν έχει κάνει πιο "περιοριστικό" το στιλ της, αλλά το έχει κατά κάποιον τρόπο απογειώσει, αποδεικνύοντας πως η εγκυμοσύνη της έχει ένα glow up effect.

Τόσο στιλιστικά όσο και από άποψη beauty looks, δεν σταματά να τολμά και να πειραματίζεται, όπως μας είχε συνηθίσει όλα τα χρόνια της καριέρας της στην pop μουσική σκηνή. Ειδικά μάλιστα όσον αφορά τα hair looks της, εδώ και επτά μήνες έχει δοκιμάσει πολλές εκκεντρικές αλλαγές, αφήνοντάς μας κάθε φορά να αναρωτιόμαστε αν υπάρχει άραγε κάτι που δεν μπορεί να αναδείξει.

Ελένη Φουρέιρα | Όλα τα εκκεντρικά hair looks που έχει τολμήσει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Μελαχρινή με πολύ μακριά μαλλιά και αφέλειες

Ginger μαλλιά

Αυστηρό updo

Αλλά και πιο playful

Καστανά, μακριά κυματιστά μαλλιά

Braids

Ενώ για τις ανάγκες του video clip της, την είδαμε για λίγο και ξανθιά με ένα 80s disco girl χτένισμα