Follow us

Παναγιώτης - Αντώνιος Κικίλιας | Η Τζένη Μπαλατσινού φωτογραφίζει τον μικρό της γιο στο Παιδικό Μουσείο

Η επιμορφωτική οικογενειακή βόλτα.

MissBloom TEAM
Τζένη Μπαλατσινού

Μια ευτυχισμένη μητέρα τεσσάρων παιδιών είναι η Τζένη Μπαλατσινού, που εδώ και 25 περίπου χρόνια εξισορροπεί άψογα ανάμεσα στη μητρότητα, την καριέρα και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της. Δραστήρια, δημιουργική και πολυπράγμων, καταφέρνει πάντα να βρίσκει χρόνο και ενέργεια για όσα θέλει να υλοποιήσει.

Εδώ και δύο χρόνια μάλιστα, ο φακός δεν σταματά να την απαθανατίζει σε βόλτες και εξορμήσεις με τον μικρότερο γιο της, Παναγιώτη Αντώνιο, που ήρθε στον κόσμο τα Χριστούγεννα του 2020.

Loading...

Πρόκειται για τον καρπό του έρωτά της με τον υπουργό Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, τον οποίο και παντρεύτηκε έναν περίπου χρόνο πριν τον ερχομό του γιου τους στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων, στον λόφο του Λυκαβηττού.

Πρόσφατα λοιπόν μαμά και γιος βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί. Ειδικότερα, το πρωί του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου, η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας πήγε με τον Παναγιώτη Αντώνιο στο στο Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, το οποίο στεγάζεται στο ισόγειο του Ωδείου Αθηνών.

Φυσικά, η περήφανη μαμά δεν παρέλειψε να μοιραστεί μια τρυφερή φωτογραφία του με τους διαδικτυακούς της ακολούθους στο Instagram.

Παναγιώτης - Αντώνιος Κικίλιας | Η Τζένη Μπαλατσινού φωτογραφίζει τον μικρό της γιο στο Παιδικό Μουσείο

Loading...

Θυμίζουμε ότι η Τζένη Μπαλατσινού έχει τρία ακόμη παιδιά, από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Κωστόπουλο: Την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο.

Τζένη Μπαλατσινού | H σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη μικρότερη κόρη της, Αλεξάνδρα Κωστοπούλου

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ