Follow us

O Ίαν Στρατής μιλά πρώτη φορά για τη γέννηση της κόρης του | "Ήμουν μέσα στη γέννα, ήθελα να το ζήσω"

Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης του και η αποκάλυψη για το όνομα που θα πάρει.

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη Instagram @mairiboo

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έκανε ο Ίαν Στρατής, μία μόλις εβδομάδα μετά τη γέννηση της μονάκριβης κόρης του. Ο καλλιτέχνης και η αγαπημένη του, Μαίρη Συνατσάκη, όπως όλα δείχνουν, βιώνουν πρωτόγνωρα και όμορφα συναισθήματα αφού οι δυο τους έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Μαίρη Συνατσάκη | Η πρώτη ανάρτηση με τη νεογέννητη κόρη της από το μαιευτήριο

Ο Ίαν Στρατής μάλιστα, έκανε χθες βράδυ την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης του ενώ μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Πιο αναλυτικά, ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως ήταν μέσα στον τοκετό καθώς ήθελε να ζήσει τη στιγμή ενώ τόνισε πως δεν υπάρχουν οι λέξεις για να περιγράψει τα συναισθήματα που βιώνει. Ο ίδιος μάλιστα δε δίστασε να αναφέρει πως έχουν ήδη βρει όνομα για την κόρη τους ωστόσο όπως είπε, είναι νωρίς ακόμα για να το μοιραστούν.

"Μοναδικά συναισθήματα και δεν νομίζουμε ότι θα τα ξαναζήσουμε γιατί είναι και το πρώτο μωρό. Δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς με λόγια. Είναι τόσο μοναδικό το συναισθήματα που πραγματικά δεν μπορώ να το περιγράψω, με συγχωρείτε."

"Ήμουν μέσα στη γέννα, ήθελα να το ζήσω, το ζεις μια φορά αυτό, δεν γίνεται να το χάσεις σαν πατέρας. Έχουμε αποφασίσει όνομα αλλά δεν θα το αποκαλύψουμε ακόμα."

"Υπήρξα γονιός με τα γατιά μας πριν καν προγραμματίσουμε το μωρό. Έπαιρνα τα γατιά σαν να είναι μωρά και σήμερα ξέρω τι να κάνω."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ