Follow us

Δούκισσα Νομικού | "Αποχώρησα από "Το Πρωινό" γιατί έγινε κάτι που με στεναχώρησε πάρα πολύ"

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε μάλιστα για πρώτη φορά πως δεν ανήκει σε κανένα κανάλι ενώ αναφέρθηκε και στη βάπτιση των παιδιών της.

MissBloom TEAM
Δούκισσα Νομικού Instagram

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Super Katerina" έκανε σήμερα το πρωί, η Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια μίλησε πρώτη φορά για την αποχώρηση της από την εκπομπή "Το Πρωινό" ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και στη βάπτιση των παιδιών της.

Δούκισσα Νομικού - Δημήτρης Θεοδωρίδης | Η αποκάλυψη για τη βάφτιση των παιδιών τους

Πιο αναλυτικά, η Δούκισσα Νομικού μίλησε on camera για την αποχώρησή της από την εκπομπή του Ant1 λέγοντας για πρώτη φορά πως έγινε κάτι που τη στεναχώρησε πολύ. Η ίδια μάλιστα τόνισε πως δεν ανήκει πια σε κανένα κανάλι ενώ υπογράμμισε πως δε θέλει να κάνει τίποτα τηλεοπτικά.

Όσον αφορά τη βάπτιση των παιδιών της, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια αρκέστηκε να πει πως έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

"Για να αποχωρήσω – με ξέρετε όλα αυτά τα χρόνια – πάει να πει πως κάτι έγινε που με στεναχώρησε σίγουρα πάρα πολύ. Ωστόσο, όλα καλά. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Το αφήνω πίσω και συνεχίζω."

"Τηλεοπτικά δεν ανήκω κάπου, αν αυτό με ρωτάτε. Δεν θα ήθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά, τουλάχιστον όχι άμεσα. Έχω άλλα σχέδια στο μυαλό μου."

"Το κάναμε πολύ-πολύ μεταξύ μας, επομένως δεν διέρρευσε κάτι. Με ρωτούσαν συνέχεια και στο τελευταίο Q&A που έκανα για να σταματήσουν να με ρωτάνε."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ