Δέσποινα Βανδή | Αυτή είναι η ολόλευκη, ευρύχωρη και υπέροχη κουζίνα της

Τα μεγάλα ντουλάπια, ο έξυπνος πάγκος και η τεράστια τζαμαρία.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Δέσποινα Βανδή είναι μία γυναίκα πολυτάλαντη και πολυάσχολη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει δοκιμαστεί μέσα στα χρόνια σε πολλά και διαφορετικά πράγματα, με το τραγούδι φυσικά να κυριαρχεί πάντα στην καρδιά της.

Ο Γιώργος Νικολαΐδης μαγειρεύει για τη μητέρα του, Δέσποινα Βανδή | Αυτό είναι το γκουρμέ γεύμα που της ετοίμασε

Η πετυχημένη και αγαπημένη pop τραγουδίστρια έχει ωστόσο και μία ακόμα μεγάλη αγάπη, τη μαγειρική. Η Δέσποινα Βανδή λατρεύει να μαγειρεύει και το έχει αποδείξει πολλές φορές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, η αγαπημενη τραγουδίστρια μάς έχει "βάλει" πολλές φορές στην κουζίνα του σπιτιού της δείχνοντάς μας πολλές και διαφορετικές συνταγές. Εκτός βέβαια από συνταγές, η Δέσποινα Βανδή μάς έχει δείξει πολλές φορές και την υπέροχη κουζίνα της, εκεί δηλαδή όπου περνά πολλές ώρες της ημέρας.

Η ολόλευκη και φωτεινή κουζίνα της τραγουδίστριας μοιάζει πραγματικά με όνειρο. Έξυπνα σχεδιασμένη, με έναν μεγάλο πάγκο στη μέση που φιλοξενεί τον νεροχύτη, τον φούρνο και την εστία, η κουζίνα μοιάζει να είναι ιδιαίτερα ευρύχωρη και πάρα πολύ φωτεινή. Για την ακρίβεια, το δωμάτιο φωτίζεται και από τα ανοιχτά χρώματα που έχει επιλέξει η τραγουδίστρια αλλά και από την τεράστια τζαμαρία που υπάρχει εκεί και που οδηγεί στον χώρο του barbeque.

Από τον μεγάλο, inox πάγκο της κουζίνας δε λείπουν φυσικά τα φυτά, ο δίσκος με απαραίτητα μπαχαρικά αλλά και τα coffee table books.