Follow us

Δανάη Μιχαλάκη | Στηρίζει οικονομικά την 20χρονη που παραλίγο να πέσει θύμα trafficking

Στο πλευρό της, πολλοί ακόμα ηθοποιοί.

MissBloom TEAM
Δανάη Μιχαλάκη NDP

Σε μία σπουδαία κίνηση προέβη μία ομάδα ηθοποιών, με αφορμή την υπόθεση της 20χρονης από την Ηλιούπολη που έπεσε πέρυσι θύμα trafficking και που κατάφερε να ξεφύγει με τη βοήθεια μιας σερβιτόρας της εκεί περιοχής.

Ο Χρήστος Χωμενίδης για την Εύα Καϊλή | Είσαι υπερτυχερή, νέα, όμορφη, πλούσια και έχεις το θράσος να χρηματίζεσαι;

Όπως έγινε γνωστό χθες βράδυ, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Δανάης Μιχαλάκη στο Instagram, μία ομάδα ηθοποιών μεταξύ των οποίων και η ίδια, ξεκινούν μία διαδικτυακή εκστρατεία με σκοπό να συγκεντρώσουν το ποσό που θα καλύψει τα δικαστικά έξοδα της 20χρονης. Με σύνθημα "Αν χρειαστείς βοήθεια έλα σε εμένα" και κρατώντας μία σειρά από γράμματα που σχημάτιζαν τη φράση "Με την Ε.", οι ηθοποιοί φωτογραφήθηκαν στέλνοντας το δικό τους, ηχηρό μήνυμα μήνυμα. Αξίζει να σημειώσουμε πως μεταξύ αυτών που συμμετέχουν σε αυτή τη σπουδαία πράξη, είναι η Κατερίνα Διδασκάλου, η Έλλη Τρίγγου, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, η Ελένη Καρακάση, ο Κωστής Σαββιδάκης και η Δανάη Λουκάκη.

Η ανάρτηση της Δανάης Μιχαλάκη :

"Βοηθάμε να μαζευτεί το ποσό για να καλύψει τα δικαστικά έξοδα της Ε". ”Αν χρειαστείς βοήθεια έλα σε εμένα”. Η Ε είναι ένα κορίτσι 20 ετών που ένα χρόνο πριν κατάφερε να διασωθεί από κύκλωμα trafficking με τη βοήθεια μιας σερβιτόρας στην Ηλιούπολη. Η δίκη για τις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στον αστυνομικό, στον πατέρα της και άλλα δυο άτομα ξεκίνησε την προηγούμενη Δευτέρα. Τα δικαστικά έξοδα είναι υπέρογκα."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ