Follow us

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | "Και εκεί που ψάχνω στα μέιλ μου τον ΑΜΚΑ, βλέπω κάτι προσφορές από ένα μαγαζί και μπαίνω στο μαγαζί"

Η αστεία ιστορία της παρουσιάστριας που έκανε τους συναδέλφους της να ξεσπάσουν σε γέλια.

MissBloom TEAM
Νάνσυ Ζαμπέτογλου Instagram

Μία αστεία και άκρως ιδιαίτερη ιστορία μοιράστηκε χθες, on air, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, με αφορμή μία συζήτηση για τη διάσπαση της προσοχής, θυμήθηκε μία προσωπική της ιστορία που συνέβη πρόσφατα.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | Φοράει τις πιτζάμες της και στολίζει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με την κόρη της, Σοφία Γαλακτερού

Πιο αναλυτικά, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Στούντιο 4" ανέφερε ένα περιστατικό που έκανε τους συναδέλφους της να ξεσπάσουν στα γέλια. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια θυμήθηκε τη φορά που της ζήτησαν τον ΑΜΚΑ της και εκείνη έψαχνε φορέματα.

"Ξέρεις τι; Θέλω να δω ένα μέιλ κι αντί να δω το μέιλ… σου το ‘χω πει; Την άλλη φορά με το εμβόλιο που μου λένε δείξτε μου τον ΑΜΚΑ. Και εκεί που ψάχνω στα μέιλ μου τον ΑΜΚΑ, βλέπω κάτι προσφορές από ένα μαγαζί και μπαίνω στο μαγαζί και κοιτάω τα φουστάνια. Κι ο άλλος περίμενε. Και μετά λέω καλέ τι κάνω; Ο άλλος περιμένει τον ΑΜΚΑ. Μετά από 5 λεπτά, αφού ψώνισα."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ