Follow us

Η Ανδριάνα Φουστάνου μόλις πήρε το πτυχίο της | Το γλυκό στιγμιότυπο με τις ετεροθαλείς αδερφές της

Η 22χρονη πήρε σήμερα το πρωί το πτυχίο της από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, έχοντας στο πλευρό της όλη της την οικογένεια και φυσικά, τις ετεροθαλείς αδερφές της, Χριστιάνα Μπέτα και Ιζαμπέλα Φουστάνου.

MissBloom TEAM
Νατάσα Θεοδωρίδου

Το πτυχίο της από το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου πήρε σήμερα το πρωί, η Ανδριάνα Φουστάνου. Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Ανδρέα Φουστάνου πήγε στην ορκομωσία της έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της αλλά και καλούς της φίλους.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου βάζει "φωτιά" στο Tik Tok χορεύοντας με τις κόρες της

Τα social media γέμισαν με γλυκές στιγμές από την ορκομωσία της 22χρονης ενώ το βίντεο που δημοσίευσε η Νατάσα Θεοδωρίδου, ήταν αυτό που δικαιωματικά ξετρέλανε εμάς αλλά και τους followers της. Πιο συγκεκριμένα, η περήφανη μαμά ανήρτησε ένα βίντεο με την πτυχιούχο κόρη της να κρατά με χαρά το πτυχίο της και να λέει πως νιώθει φανταστικά.

Η γνωστή τραγουδίστρια δεν παρέλειψε μάλιστα να πει αλλά και να γράψει στην κόρη της πως όλοι είναι περήφανοι για εκείνη.


Από την ορκομωσία βέβαια της Ανδριάνας Φουστάνου δεν έλειπαν οι ετεροθαλείς αδερφές της, Χριστιάνα Μπέτα και Ιζαμπέλα Φουστάνου. Η τραγουδίστρια απαθανάτισε μάλιστα τις τρεις αδερφές σε ένα γλυκό και άκρως σπάνιο στιγμιότυπο, εντυπωσιάζοντάς μας με την ομοιότητά τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ