Γιάννης Νικοπολίδης | Αυτός είναι ο κούκλος γιος του Αντώνη Νικοπολίδη και της Βάσως Στασινού

Ο 22χρονος ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του, αφού ήδη κάνει διεθνή καριέρα ως τερματοφύλακας.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Ο Αντώνης Νικοπολίδης και η Βάσω Στασινού είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δύο αθλητές παντρεύτηκαν το 2000 ενώ μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον 22χρονο σήμερα Γιάννη Νικοπολίδη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα Νικοπολίδη που γεννήθηκαν το 2006.

Μαριτίνα Νικοπολίδη | Αυτή είναι η γλυκύτατη κόρη της Βάσως Στασινού και του Αντώνη Νικοπολίδη

Ο μεγάλος γιος της οικογένειας, ο Γιάννης Νικοπολίδης, είναι ο μοναδικός που ζει εκτός Ελλάδας αφού ακολουθεί διεθνή καριέρα στο ποδόσφαιρο. Πιο συγκεκριμένα, ο 22χρονος μετακόμισε στην Ουάσινγκτον όταν ενηλικιώθηκε με αφορμή τις σπουδές του στην κλασική φιλολογία. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο αθλητισμός τον κέρδισε και έτσι σήμερα, ο γοητευτικός Γιάννης Νικοπολίδης ζει στην Νέα Υόρκη όπου κάνει διεθνή καριέρα ως τερματοφύλακας στην ομάδα "New York Red Bulls".


Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Γιάννης Νικοπολίδης είχε υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αγωνιζόμενος στα τμήματα υποδομής του τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.





Μάλιστα, όσον αφορά το "βαρύ" όνομα που φέρει, ο Γιάννης Νικοπολίδης έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του :

"Τόσα χρόνια παίζω με αυτό το βάρος, αν μπορείς να το πεις βάρος. Το συνηθίζεις μετά από λίγο, είναι σαν να μην υπάρχει. Έτσι κι αλλιώς, όταν παίζω η νοοτροπία μου είναι να αποδεικνύω ότι είμαι ο καλύτερος. Δεν έχει σημασία αν είσαι ο γιος του Μέσι ή του Νικοπολίδη αν μπαίνεις κάθε μέρα στο γήπεδο για να είσαι ο καλύτερος…"