Follow us

Μπέσσυ Μάλφα | "Λέγαμε με τον Γεράσιμο πώς θα βγει αυτό το παιδί γιατί θεωρούσαμε και οι δυο ότι ήμασταν άσχημοι"

Όλα όσα είπε η ηθοποιός για το πώς πήρε το όνομά του ο γιος τους, Γιάγκος Σκιαδαρέσης.

MissBloom TEAM
Μπέσσυ Μάλφα - Γεράσιμος Σκιαδαρέσης NDP

Μία απολαυστική συνέντευξη παραχώρησε χθες το μεσημέρι η Μπέσσυ Μάλφα, στην εκπομπή "Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν". Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς πήρε το όνομά του ο γιος της, Γιάγκος.

Πιο αναλυτικά, η γνωστή και ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για τα παιδιά της και τον αγαπημένο της, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά μία ιδιαίτερη ιστορία σχετικά με το πώς πήρε το όνομά του ο μονάκριβος γιος τους, Γιάγκος Σκιαδαρέσης. Συγκερκιμένα, η ηθοποιός είπε :

"Το Γιάγκος προέρχεται από το Γιάννης και το Άγγελος και το έχουμε εμπνευστεί από ένα βιβλίο, το "Μαύρος άγγελος”. Είναι ουσιαστικά η ιστορία του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και του Βυζαντίου, κάπως επιστημονικής φαντασία με έναν ήρωα που τον λένε Ιωάννη Άγγελο και έζησε εκείνη την εποχή."

"Αυτά ήταν αστεία που κάναμε με τον Γεράσιμο μεταξύ μας, όταν γνωριστήκαμε, ανταλλάσσαμε βιβλία και λέγαμε "αν παντρευτούμε ποτέ και κάνουμε παιδί". Βασικά λέγαμε πώς θα βγει αυτό το παιδί και τι παιδιά θα κάνουμε γιατί θεωρούσαμε και οι δυο ότι ήμασταν άσχημοι με έναν τρόπο. Αστεία το λέγαμε και μέσα σε αυτά είχαμε πει πως αν κάνουμε γιο θα το βγάλουμε Ιωάννη Άγγελο."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ