Follow us

To σαλόνι της Δανάης Λιβιεράτου είναι το απόλυτο χριστουγεννιάτικο spot | To εντυπωσιακό δέντρο και ο άνετος καναπές

Ο "πλούσιος" και αναπαυτικός καναπές, τα μεγάλα μαξιλάρια και το υπέροχο παράθυρο.

MissBloom TEAM
Δανάη Λιβιεράτου Instagram

Η Δανάη Λιβιεράτου είναι ένα νέο κορίτσι με πολλές ασχολίες. Η ίδια αγαπάει τη μουσική και τα ταξίδια ενώ δείχνει να είναι ιδιαίτερα πολυάσχολη.

Δανάη και Νεφέλη Λιβιεράτου | Χορεύουν και τραγουδάνε στο ατελιέ της Celia Kritharioti, πιο σέξι και λαμπερές από ποτέ

Ωστόσο, η 20χρονη κοπέλα φροντίζει να ξεκουράζεται περνώντας αρκετά από τα βράδια της στο σπίτι. Έτσι και πριν από λίγες μέρες, η Δανάη Λιβιεράτου έμεινε στη ζεστασιά του σπιτιού της παρακολουθώντας Netflix, και πιο συγκεκριμένα την ταινία "Το Πολικό Εξπρές". Η ίδια, ανήρτησε μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία γωνιά του σπιτιού της η οποία μας έκανε να θαυμάσουμε τη διακόσμηση του χώρου αλλά και την ατμόσφαιρα που έχει δημιουργήσει.

Πιο αναλυτικά, η μεγάλη κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ μάς έδειξε μέσα από μία φωτογραφία το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της, το οποίο έχει τοποθετήσει στην πιο cozy και Instagrammable γωνιά του σπιτιού της. Τα λευκά χρώματα στους τοίχους, ο "πλούσιος" και αναπαυτικός καναπές, τα μεγάλα μαξιλάρια και το υπέροχο παράθυρο κάνουν τον χώρο της Δανάης να μοιάζει με το απόλυτο spot χαλάρωσης.

To σαλόνι της Δανάης Λιβιεράτου είναι το απόλυτο χριστουγεννιάτικο spot | To εντυπωσιακό δέντρο και ο άνετος καναπές

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ