Follow us

Ελένη Μενεγάκη για Άγγελο Λάτσιο | "Μου ήρθε μαχαιριά στην καρδιά, είναι η πρώτη φορά στα 20 χρόνια που..."

Η ιστορία που μοιράστηκε η παρουσιάστρια από τα 20ά γενέθλια του γιου της.

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη Instagram

Μία ιστορία από τα 20ά γενέθλια του γιου της, Άγγελου Λάτσιου, μοιράστηκε σήμερα το πρωί η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, με αφορμή τον φετινό στολισμό του σπιτιού της για τις εορτές, θέλησε να μοιραστεί μία ιστορία η οποία όπως χαρακτηριστικά είπε, ήταν για εκείνη "μαχαιριά στην καρδιά".

Η Ελένη Μενεγάκη θέλει να παίξει σε σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη | Η on air πρόταση

Πιο αναλυτικά, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως φέτος ήταν η πρώτη χρονιά, έπειτα από 20 ολόκληρα χρόνια, που δεν πέρασε τα γενέθλια του γιου της μαζί του καθώς εκείνος ήθελε να τα περάσει στην Άνδρο, μαζί με την παρέα του. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε :

"Φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που ο γιος μου, είπε : "Μαμά θα πάω στην Άνδρο, με μια παρέα φίλων μας. Δεν σας πειράζει να μας δώσετε δύο σπιτάκια να μείνουμε γιατί θέλω να κάνω εκεί τα γενέθλιά μου”. Μου ήρθε μια μαχαιριά στην καρδιά. "Παιδί μου, είσαι το παιδί μου και στολίζουμε μαζί το δέντρο, πάντα στα δικά σου τα γενέθλια το στολίζουμε το σπίτι, αλλά άμα θες να πας, να πας παιδί μου”. Το είπα λίγο πιο χαρούμενη."

"Δεν το είπα και τόσο δραματικά, αλλά από μέσα μου έλεγα: "Πω πω 20 χρόνια και είναι η πρώτη φορά που δεν θα σβήσουμε – όλο αυτό το τσούρμο- να πούμε τα "Χρόνια Πολλά”."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ