Follow us

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει το πιο φωτεινό και "ζεστό" σπίτι | Το συγκλονιστικό μπαλκόνι και η ευρύχωρη κουζίνα

Η καλαισθησία που εντοπίζεται στις ταινίες και τις σειρές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη δε λείπει ούτε από τον προσωπικό του χώρο.

MissBloom TEAM
Χριστόφορος Παπακαλιάτης Instagram

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι δίχως αμφιβολία το πρόσωπο των ημερών. Ο ίδιος, που αγαπάει να μιλάει και να μοιράζεται πράγματα σχετικά με τη δουλειά του, μας έχει "βάλει" ελάχιστες στον χώρο του αφού φροντίζει να μας απασχολεί πάντα με τη δουλειά του και ποτέ με την προσωπική του ζωή.

Στεφανία Γουλιώτη | "Το ότι χρειάζεται να έρθει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για να θυμίσει σοβαρά ζητήματα είναι ένα πρόβλημα της κοινωνίας"

Ωστόσο, μέσα από διάφορες φωτογραφίες και βίντεο που ο ίδιος αναρτά ανά καιρούς, έχουμε καταφέρει να "μπούμε" στο σπίτι του και να θαυμάσουμε την αισθητική του για ακόμα μία φορά. Αφού η καλαισθησία που εντοπίζεται στις ταινίες και τις σειρές του Χριστόφοορου Παπακαλιάτη δε λείπει ούτε από τον προσωπικό του χώρο.

Το σπίτι του στο κέντρο της Αθήνας είναι ευρύχωρο, φωτεινό και πάρα πολύ "ζεστό". Το ξύλο που υπάρχει στα ντουλάπια της κουζίνας μα και στο πάτωμα, κάνει τον χώρο να μοιάζει φιλόξενος ενώ η τεράστια τζαμαρία στο σαλόνι, που οδηγεί στο κατάφυτο μπαλκόνι, δίνει στο σπίτι μία ανάσα εξοχής.

Βιβλία, φυτά, ξύλινα έπιπλα και αναπαυτικά καθίσματα απαρτίζουν το σαλόνι του ηθοποιού, το οποίο πριν από λίγες μέρες φιλοξένησε τους πρωταγωνιστές της σειράς "Maestro", με αφορμή την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της σειράς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ