Follow us

Όταν η Εύα Καϊλή έγινε θεία | Το babysitting στην ανηψιά της και ο λόγος που είχε επιστρέψει από τις Βρυξέλλες

Η αναφορά της στη μητρότητα και τα τρυφερά λόγια για την επτά μηνών κόρη της αδερφής της.

MissBloom TEAM
Εύα Καϊλή NDP

Στις φυλακές του Χάρεν εξακολουθεί να κρατείται η Εύα Καϊλή, η οποία οδηγήθηκε εκεί το βράδυ της περασμένης Κυριακής και σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα παραμείνει έως τις 22 Δεκεμβρίου.

Η πολιτικός που τώρα κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, είχε μέχρι πρότινος μια έντονη lifestyle παρουσία στη χώρα μας, ούσα καλεσμένη και σε τηλεοπτικές ψυχαγωγικές εκπομπές.

QatarGate - Εύα Καϊλή | Συγκρατούμενη με γυναίκες που έχουν σκοτώσει ή βιάσει - Σε μικρό κελί με τα απαραίτητα

Μια από αυτές ήταν και η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο Open "Έλα χαμογέλα", τον Απρίλιο του 2020. Πρόκειται για το διάστημα της πρώτης καραντίνας, την οποία και η Εύα Καϊλή πέρασε τότε στο σπίτι της αδερφής της στην Αθήνα.

Μάλιστα, μιλώντας στην παρουσιάστρια σε σύνδεση μέσω skype, είχε εκφράσει τη μεγάλη της χαρά που έγινε θεία, αλλά και την επιθυμία της να αποκτήσει δικό της παιδί.

"Είμαι στην Αθήνα, με φιλοξενεί η αδερφή μου και περνάω χρόνο μαζί της και με τον άντρα της και το μωρό τους. Το μωρό είναι επτά μηνών, αυτό σημαίνει ότι δεν προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα. Περνά η μέρα τόσο γρήγορα που δεν έχουμε καταλάβει τί έγινε. Βέβαια κάθε μέρα ξυπνάμε και λέμε τι πάθαμε ξαφνικά", είπε αρχικά και προσέθεσε: "Από τις πρώτες ημέρες επειδή στις Βρυξέλλες δεν υπάρχει καλός συντονισμός στα Υπουργεία, ορίστηκαν επτά υπουργοί Υγείας και δεν μιλούν πολλές φορές την ίδια γλώσσα οι μισές υπηρεσίες με τις άλλες μισές. Αισθάνθηκα λοιπόν ότι η Ελλάδα θα έχει καλύτερη οργάνωση σε αυτή την κρίση και έφυγα αρκετά νωρίς. Θεωρώ ότι ήταν μια καλή επιλογή".

Εν συνεχεία, είπε για τον ερχομό ενός μωρού στην οικογένεια: "Με πιάνει και μένα τώρα που βλέπω το μωρό. Καταλαβαίνεις ότι αλλάζει η ζωή σου γιατί πρέπει να είσαι εκεί διαρκώς, δεν μπορείς να αφήσεις λεπτό τα μάτια σου πάνω από το μωρό. Το βλέπεις να μεγαλώνει, να αρχίζει να ανθίζει. Είναι μια συγκλονιστική εμπειρία, είναι κάτι πολύ όμορφο. Άργησα, αλλά θα πρέπει κι εγώ να το πάρω απόφαση. Ήταν πολύ σημαντική αυτή η περίοδος γιατί όντως είδα ότι είναι κάτι όμορφο που αλλάζει τη ζωή σου χωρίς να τη διακόπτει".

Όταν η Εύα Καϊλή έγινε θεία | Το babysitting στην ανιψιά της και ο λόγος που είχε επιστρέψει από τις Βρυξέλλες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ