Follow us

Kι όμως! Στο MadWalk 2022 συμμετείχε η καλλονή εγγονή του Ανδρέα Παναδρέου, Φαίδρα

Η πανέμορφη έφηβη περπάτησε για λογαριασμό της Σήλιας Κριθαριώτη.

MissBloom TEAM
Φαίδρα Παπανδρέου NDP

Όσο περιμένουμε και την επίσημη τηλεοπτική προβολή του MadWalk από την ελληνική τηλεόραση, τόσο ανακαλύπτουμε νέα και παραλειπόμενα από τη λαμπερή βραδιά. Αναμφισβήτητα ένα από τα acts που συζητήθηκαν όσο κανένα, ήταν αυτό της Σήλιας Κριθαριώτη η οποία χρησιμοποίησε ως μοντέλα, κόρες διάσημων Ελλήνων.

Έτσι είδαμε τη Νεφέλη Λιβιεράτου, τη Ντεμήλια Καμπουρίδη, την Άννα Μαρία Ίβιτς και αρκετές άλλες κοπέλες, να εντυπωσιάζουν με την ομορφιά και τη χάρη τους. Υπήρξε ωστόσο και ένα εντυπωσιακό κορίτσι του οποίου την οικογένεια γνωρίζουμε πολύ καλά και είναι εξίσου όμορφο και εντυπωσιακό με τα υπόλοιπα.

Η Φαίδρα Παπανδρέου, η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου και κόρη του Νίκου Παπανδρέου, εντυπωσίασε με την παρουσία της μιας παρόλο που είναι μόλις 17 ετών. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Φαίδρα εμφανίζεται στο συγκεκριμένο show, καθώς έχει σταθερή παρουσία από το 2019.

Η εντυπωσιακή έφηβη ασχολείται περιστασιακά με το μόντελινγκ αλλά η μεγάλη της αγάπη είναι ο χορός. Στόχος της είναι να σπουδάσει στον τομέα των κοινωνικών επιστημών, ενώ μέχρι στιγμής δεν δείχνει κάποιο ενδιαφέρον ενασχόλησης με την πολιτική.

Δείτε παρακάτω τη Φαίδρα, από τη λαμπερή βραδιά:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ