Follow us

Αύγουστος Κορτώ | Ο απίστευτος διάλογος με την Άννα Βίσση στο Facebook

Με αφορμή ένα τραγούδι της αγαπημένης τραγουδίστριας.

MissBloom TEAM
Άννα Βίσση Instagram

Είναι πετυχημένος συγγραφέας και μία προσωπικότητα η οποία δεν περνά απαρατήρητη. Τα σχόλιά του, ιδίως σχετικά με θέματα που αφορούν στην κοινωνία, είναι πάντα to the point μιας και η ενσυναίσθηση που τον διακατέχει είναι ολοφάνερη. Εκτός όλων των άλλων, ο Αύγουστος Κορτώ ξέρει να αφηγείται και υπέροχες ιστορίες, τις οποίες αρκετές φορές αναρτά στα προσωπικά του social media.

Αυτή τη φορά μίλησε για ένα περιστατικό από τα παιδικά του χρόνια, με αφορμή το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση, το οποίο και ανήρτησε, "Γκαζόζα".
"Σαν έκλεισα τα τέσσερα, οι γονείς μου θεώρησαν ότι μπορούσα να παραστώ σε κάτι βαφτίσια. Μα όσο διαρκούσε η τελετή, εγώ σιγοτραγουδούσα, ώσπου η Κατερίνα μου είπε στ' αυτί: "Πετράκη, μην τραγουδάς, γιατί ψάλλει ο παπάς. "Οπότε κι εγώ βροντοφώναξα: "ΔΕΝ ΨΑΛΛΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ! ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΟ 'ΟΣΟ ΕΧΩ ΦΩΝΗ'!!!" Τουτέστιν, κάποια πάθη κρατάνε χρόνια, κι είναι ανεξίτηλα. Γι' αυτό κι αν τύχει και βρεθείτε σε κανένα κλαμπ, και παίζει η "Γκαζόζα", και δείτε έναν μεσόκοπο με γυαλιά να χτυπιέται και να ξεβιδώνεται, μην εκπλαγείτε. Δεν είναι όλα τα τραγούδια για όλους. Αλλά αυτό είναι για μένα", έγραψε με την Άννα Βίσση να του απαντάει από κάτω:

"Μια απλή ιστορία που τα λέει "όλα". Πόσο ωραία έφτασες στη φράση ,δεν είναι όλα τα τραγούδια για όλους … Το κρατάω κι εγώ λοιπόν αυτό ανεξίτηλο γιατί μου λύνει κάποιες απορίες που στην ουσία δεν θα έπρεπε να έχω. Σε περιμένω να στο πω εγώ live ❤️ Άννα Βίσση".

Δείτε τον διάλογο παρακάτω:


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ