Follow us

Celine Dion | Η τραγική ζωή μιας αληθινής σταρ

Η ζωή της σημαδεύτηκε από μεγάλες επαγγελματικές επιτυχίες, "σφραγίστηκε" όμως και από προσωπικές τραγωδίες, καθώς και τεράστιες προκλήσεις.

MissBloom TEAM
Celine Dion Splash News / Ideal Image

Η Celine Dion έζησε μεγάλους επαγγελματικούς θριάμβους αλλά και αρκετές προσωπικές τραγωδίες τις οποίες η ίδια προσπαθεί, κάθε φορά, να αντιμετωπίσει με δύναμη και αξιοπρέπεια.

Η μοίρα, την χτύπησε για μία ακόμη φορά και οι αντοχές της δοκιμάζονται και πάλι καθώς, όπως η ίδια αποκάλυψε πριν λίγο καιρό, ότι δίνει σκληρή μάχη με μια σπάνια νευρολογική διαταραχή, το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου (Stiff Person Syndrome-SPS), εξαιτίας του οποίου αναγκάστηκε, ακολουθώντας τις εντολές των γιατρών της, να ακυρώσει την προγραμματισμένη για το καλοκαίρι του 2023 ευρωπαϊκή περιοδεία της, στην οποία συμπεριλαμβανόταν και μία μεγάλη συναυλία, στις 9 Ιουνίου στην Αθήνα.

Η Celine Dion γεννήθηκε στο Σαρλμάν, ένα προάστιο του Μόντρεαλ και είναι το μικρότερο από τα δεκατέσσερα παιδιά φτωχής οικογένειας Γαλλοκαναδών. Οι γονείς της είχαν ένα μουσικό μπαρ. Η μητέρα της έπαιζε βιολί και ο πατέρας της ακορντεόν.

Μεγάλωσε σε δύσκολες συνθήκες, το μικρότερο από τα 14 παιδιά μιας δεμένης οικογένειας κοιμόταν… σε ένα συρτάρι ως μωρό, ώστε οι γονείς της να εξοικονομήσουν χρήματα για μία κούνια. Μεγαλώνοντας, είπε επίσης ότι δεχόταν bullying στο σχολείο, λόγω του λεπτού σκελετού και των δοντιών της.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ