Follow us

Χαρά Παππά | Η πρώην παίκτρια του GNTM φόρεσε την πιο glam τάση για το αποψινό ρεβεγιόν

Η Χαρά Παπά σου προτείνει την τέλεια ιδέα για να βάλεις λάμψη στα εορταστικά looks σου.

MissBloom TEAM
Χαρά Παππά Instagram

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι εδώ και όλες αναζητούμε έμπνευση για τις festive εμφανίσεις εκείνων των ημερών. Ευτυχώς για εμάς, τα celebrity looks της εποχής είναι πλούσια σε στιλιστικές ιδέες, πιστές στις τάσεις, που αποτελούν την ιδανική προετοιμασία για τις εξόδους των τελευταίων ημερών του Δεκέμβρη. Μία εμφάνιση της Χαράς Παππά αποτέλεσε την πιο πρόσφατη αφορμή για χριστουγεννιάτικο style inspo που όχι μόνο θα σε "σώσει” από πολύωρη σκέψη και αναζήτηση του κατάλληλου fit αλλά θα σε αναδείξει και ως μία από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς.

Η πρώην παίκτρια του GNTM, που μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας την τηλεοπτική σεζόν 2019/2020, φαίνεται να διαθέτει ένα μοναδικό προσωπικό στιλ, ακολουθώντας παράλληλα τις πιο hot τάσεις. Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση μας υπενθύμισε το παραπάνω, περίτρανα.

Χαρά Παππά | Η πρώην παίκτρια του GNTM φόρεσε την πιο glam τάση για το αποψινό ρεβεγιόν

Το όμορφο μοντέλο απαθανατίστηκε σε event με ένα απλό look που κατάφερε να το αναβαθμίσει με μικρές δόσεις λάμψης. Φόρεσε ένα κροπ band t-shirt, ένα κοντό γκρι σακάκι και ένα τζιν σε loose γραμμή με λεπτομέρειες από glitter. Ο πρωταγωνιστής όμως της εμφάνισης ήταν οι metallic μπότες της που απογείωσαν το σύνολό της και το έκαναν πιο επίκαιρο από ποτέ, δίνοντάς του έναν εορταστικό χαρακτήρα.

Χαρά Παπά

Η επιλογή της Χαράς δεν ήταν τυχαία, αφού η μεταλλική υφή σε φούστες, παλτά και παπούτσια μας έχει απασχολήσει ιδιαίτερα στις τάσεις της σεζόν και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τις fashionistas. Ιδιαίτερα οι metallic μπότες, τύπου cowboy, όπως αυτές του μοντέλου μπορούν να συμπληρώσουν ιδανικά το κάθε outfit σου, εορταστικό και μη. Μπορείς μάλιστα, να τις επιλέξεις σε κάποιο έντονο χρώμα αν αγαπάς τα εκκεντρικά κομμάτια και να δημιουργήσεις τα πιο σύγχρονα looks σου που θα ξεχωρίσουν. Ακολούθησε το παράδειγμα της Χαράς Παππά και ξεκίνα το 2023 με περισσότερο στιλ και λάμψη από ποτέ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ