Follow us

Η fashionista Έλενα Γαλύφα φόρεσε το πιο σικ παλτό

Απογείωσε την κομψότητά σου με ένα κομμάτι-κλειδί, όπως αυτό της Έλενας Γαλύφα.

MissBloom TEAM
Έλενα Γαλύφα

Κάθε εποχή αποτελεί μία ευκαιρία για εναλλαγές στο στιλ μας και στα κομμάτια που το απαρτίζουν. Ο χειμώνας ιδιαίτερα, όντας μία από τις πιο πλούσιες στιλιστικά περιόδους του χρόνου, ισοδυναμεί με μάλλινα πουλόβερ, χοντρά καλσόν , δερμάτινες μπότες, cozy αξεσουάρ και φυσικά.. παλτό. Ένα must της γυναικείας γκαρνταρόμπας που ανυπομονούμε να φορέσουμε στην πιο σύγχρονη εκδοχή του, μόλις πιάσουν τα πρώτα κρύα. Η fashion lover Έλενα Γαλύφα είναι η έμπνευσή μας για παλτό που πλημμυρίζουν κομψότητα, χάρη στην πρόσφατη εμφάνισή της.

Η Έλενα είναι γνώριμη για τα άκρως στιλάτα outfits της. Είτε πρόκειται για καθημερινά, κάζουαλ looks, είτε για πιο επίσημα, το πρώην μέλος του GNTM δεν "αστοχεί” ποτέ, αποτελώντας έμπνευση για τις γυναίκες κάθε ηλικίας. Έτσι έκανε και τώρα, εμφανιζόμενη σε βραδινό event.

Η fashionista Έλενα Γαλύφα φόρεσε το πιο σικ παλτό

Η όμορφη fashion expert εντυπωσίασε φορώντας ένα elegant σύνολο, ιδανικό για τις βραδινές εξόδους του χειμώνα. Επέλεξε ένα σατέν πουκάμισο σε παστέλ ροζ απόχρωση, μία ψηλόμεση μαύρη μίντι φούστα και δυναμικές δερμάτινες μπότες σε καφέ χρώμα. Το κομμάτι που έδεσε την όλη εμφάνιση και την αναβάθμισε σε ένα υποδειγματικό σικ σύνολο ήταν αναμφισβήτητα το εκρού παλτό της.

Πώς να το φορέσεις

Ένα τέτοιο παλτό, σε εφαρμοστή ή πιο oversized γραμμή, πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία ντουλάπα. Με το κατάλληλο styling μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Στο γραφείο με μίντι φούστα και κλασικά loafers ή εναλλακτικά με ένα ψηλόμεσο tailored παντελόνι και μπαλαρίνες. Ακόμα όμως και στη βραδινή έξοδο, ένα τέτοιο κομμάτι δε θα σε απογοητεύσει ποτέ. Θα αναδείξει τα μικρό μαύρο φόρεμά σου ή το δερμάτινο παντελόνι και το κροπ τοπ σου, προσφέροντας έναν elegant αέρα. Αν αγαπάς το χρώμα, προτίμησέ το σε μία απόχρωση του ροζ ή του κόκκινου που θα απογειώσει τη θηλυκότητά σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ