Follow us

Θεοφανία Παπαθωμά | Μαζί με τις δύο κούκλες κόρες της σε μία σπάνια εμφάνιση

Η ηθοποιός μας παρουσίασε πριν λίγες μέρες το βιβλίο της ''Ποιος έκλεψε τη στολή του Αϊ-Βασίλη;'' από τις εκδόσεις Διάπλαση.

MissBloom TEAM
Θεοφανία Παπαθωμά NDP

Η Μαρία Παπαθωμά πραγματοποίησε την παρουσίαση του βιβλίου της, "Ποιος έκλεψε τη στολή του Αϊ-Βασίλη;'' και στο πλευρό της, είχε τις κόρες της.

Το βιβλίο της μιλά για: Η Πρωτοχρονιά πλησιάζει! Τα ξωτικά του Αϊ-Βασίλη έχουν πολλή δουλειά: εκτός από τα δώρα, πρέπει να του ετοιµάσουν και τη στολή που θα φορέσει για να τα µοιράσει στα παιδιά. Κάποιοι άλλοι όµως έχουν σκοτεινά σχέδια. Θα καταφέρουν να τα πραγµατοποιήσουν; Θα µείνουν φέτος τα παιδιά χωρίς δώρα; Μια σκανταλιάρικη χιουμοριστική ιστορία γεμάτη τρυφερά μηνύματα, όπως ταιριάζει στο κλίμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Μια ιστορία που μας λέει πως κανείς δεν μπορεί να κλέψει απ’ τα παιδιά το πνεύμα αυτών των ημερών.

Θεοφανία Παπαθωμά | Η σπάνια εμφάνιση με τον 16χρονο γιο της που απέκτησε με τον Πασχάλη Τσαρούχα

Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε στις κάμερες που παρευρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου της λέγοντας τις εξελίξεις στη σειρά "Μαύρο Ρόδο" δίνοντας και ένα μικρό spoiler.

Ωστόσο, η πρωταγωνίστρια της σειράς ''Μαύρο Ρόδο'' απέφυγε να σχολιάσει το οτιδήποτε, όταν ρωτήθηκε για τη σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Θεοφανία Παπαθωμά | Μαζί με τις δύο κούκλες κόρες της σε μία σπάνια εμφάνιση
Θεοφανία Παπαθωμά
Θεοφανία Παπαθωμά με τις κόρες της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ