Follow us

Διονύσης Σχοινάς και Ήβη Αδάμου στο BOX Athens

Ο Διονύσης Σχοινάς κι η Ήβη Αδάμου δίνουν το σύνθημα για την απόλυτη live clubbing εμπειρία, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο "Box Athens"

MissBloom TEAM
σχοινας

Ο Διονύσης Σχοινάς στον υπέροχο χώρο του "Box Athens", μαζί με την Ήβη Αδάμου, θα κάνουν τα βράδια μας μοναδικά! Ο Διονύσης Σχοινάς, ο καλλιτέχνης που καθιέρωσε το live clubbing με τις εμφανίσεις του, θα μας παρασύρει με τις δεκάδες επιτυχίες της πλούσιας καριέρας του, τις ερμηνείες του και τη θετική του ενέργεια. Η Ήβη Αδάμου, μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της νέας γενιάς, θα βάλει στις νύχτες μας το "άρωμα" των επιτυχιών της και την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία. Μαζί τους o Kid Young και η Charis Savva. See you there!

Το "Box Athens" άνοιξε τις πόρτες του, με τον Διονύση Σχοινά και την Ήβη Αδάμου να δίνουν το σύνθημα για την απόλυτη live clubbing εμπειρία! Ο καταξιωμένος και αγαπητός Διονύσης Σχοινάς μας παρασύρει στον ρυθμό του ερμηνεύοντας επιτυχίες δικές του αλλά και από όλο τα φάσμα της ελληνικής δισκογραφίας μέσα από μια απίστευτα αστείρευτη ενέργεια. Η Ήβη Αδάμου, μία από τις πιο ξεχωριστές και δυναμικές παρουσίες στα μουσικά δρώμενα, μαγεύει το κοινό. Παράλληλα, ερμηνεύει και τη νέα της επιτυχία "Ρίξε Με" που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Panik Records. Τον δικό τους παλμό στο πρόγραμμα δίνουν o Kid Young με ένα δυναμικό live act και η Charis Savva με την εντυπωσιακή της παρουσία επί σκηνής. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το "Box Athens" θα είναι το απόλυτο place-to-be, με τον Διονύση Σχοινά και την Ήβη Αδάμου να πρωταγωνιστούν στο πιο δυνατό party της Αθήνας!

Πληροφορίες
Τηλέφωνο κρατήσεων:
2103411410
Ημέρες λειτουργίας: Κάθε Παρασκευή & Σάββατο
Τιμές: Κανονική τιμή φιάλης: από 140€ / 4 άτομα
Φοιτητική προσφορά Παρασκευή 120€/6
Φοιτητική προσφορά Σάββατο 120€/6
Είσοδος στο bar με ποτό: Παρασκευή: 10€ - Σάββατο 15€

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ