Follow us

GNTM | Το απίστευτο ατύχημα της Κότυ που την άφησε εκτός τελικού - Πώς σχολίασε το Twitter τις εξελίξεις;

Το μοντέλο ενώ προσπάθησε να κατακτήσει μια θέση στον τελικό του GNTM, δεν τα κατάφερε διότι είχε ένα σοβαρό ατύχημα στην πασαρέλα.

MissBloom TEAM
Κότυ Γουγούση Instagram

Το βράδυ της Τετάρτης 21/12 προβλήθηκε το πρώτο μέρος του τελικού του GNTM το οποίο είχε μερικά ευτράπελα.

Ένα από αυτά ήταν το σοκαριστικό ατύχημα που είχε η Κότυ Γουγούση την ώρα που έκανε πασαρέλα, με αποτέλεσμα να χάσει την πολυπόθητη θέση του μεγάλου τελικού του ριάλιτι μόδας.

Συγκεκριμένα, τα κορίτσια φορούσαν εντυπωσιακές δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών αλλά η Κότυ φάνηκε πως δεν μπορούσε να ισορροπήσει πάνω στα ψηλά τακούνια. Ενώ, όμως, το μοντέλο είχε πέσει τη πρώτη φορά στη μέση της διαδρομής, η ίδια επέλεξε να συνεχίσει παρότι έβλεπε πως είχε αδυναμία στο βάδισμά της με αποτέλεσμα, να ξαναπέσει. Οι κριτές ''πάγωσαν'' κι έτρεξαν να τη βοηθήσουν.

Αμέσως, ήρθε ο γιατρός ο οποίος έκρινε πως πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και αυτό είχε ως συνέπεια να μείνει εκτός τελικού του GNTM.

GNTM | Το απίστευτο ατύχημα της Κότυ που την άφησε εκτός τελικού - Πώς σχολίασε το Twitter τις εξελίξεις;

Εννοείται πως το Twitter δεν γινόταν να αφήσει ασχολίαστο το συγκεκριμένο γεγονός αλλά και την διαμόρφωση της τελικής τριάδας του GNTM.

Τα κορίτσια που πέρασαν στον μεγάλο τελικό του GNTM είναι: η Αλεξία Τράικο, η Μαρίτα Καθιτζιώτη και η Βικτώρια Μυροφορίδου. Η νικήτρια θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ, μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει, ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ, ετήσιο συμβόλαιο με γνωστή εταιρεία καλλυντικών και ένα αυτοκίνητο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ