Follow us

Charlbi Dean | O ιατροδικαστής αποκάλυψε την αιτία θανάτου της - Τι σχέση είχε η ουλή στην κοιλιά της;

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας "Το Τρίγωνο της Θλίψης" "έφυγε" αναπάντεχα στις 29 Αυγούστου.

MissBloom TEAM
Charlbi Dean Splash News / Ideal Image

Υπήρξε μία από τις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες της σεζόν, με ελληνικό μάλιστα ενδιαφέρον, μιας και μεγάλο μέρος της γυρίστηκε στη φημισμένη παραλία Χιλιαδού στην Εύβοια. Αναφερόμαστε στο πολυβραβευμένο "Τρίγωνο της Θλίψης" το οποίο απέσπασε διθυραμβικά σχόλια στο Φεστιβάλ των Καννών, μετατρέποντας τους νεαρούς και σχετικά άγνωστους πρωταγωνιστές του, σε σταρ μέσα σε μία - κυριολεκτικά - νύχτα.

Το επίκεντρο της ιστορίας ένα ζευγάρι νεαρών μοντέλων το οποίο δέχεται πρόσκληση για κρουαζιέρα σε πολυτελή θαλαμηγό. Τόσο ο Harris Dickinson που υποδύθηκε τον Carl όσο και η Charlbi Dean που υποδύθηκε τη Yaya άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Charlbi Dean | O ιατροδικαστής αποκάλυψε την αιτία θανάτου της - Τι σχέση είχε η ουλή στην κοιλιά της;

Δυστυχώς όμως η νεαρή και ταλαντούχα Charlbi δεν κατάφερε να χαρεί την επιτυχία της, μιας και στις 29 Αυγούστου έχασε εντελώς αναπάντεχα τη ζωή της, την ώρα που η ταινία της σημείωνε ρεκόρ εισπράξεων σε όλο τον κόσμο.
Τα ερωτήματα σχετικά με τον θάνατο της 32χρονης πολλά, ενώ δεν ήταν λίγοι που επικεντρώθηκαν και στη μεγάλη ουλή στην κοιλιά της, η οποία ήταν εμφανής σε πολλά πλάνα της ταινίας, εικάζοντας ότι ίσως έπαιξε κάποιο ρόλο.

Τελικά, η αλήθεια έλαμψε μόλις λίγες ώρες πριν, όταν ο ιατροδικαστής αποφάσισε να μιλήσει και να αποκαλύψει για πρώτη φορά την αιτία θανάτου της 32χρονης ηθοποιού. Όπως τόνισε η κοπέλα πέθανε από σηψαιμία η οποία οφείλεται στην "ασπληνία" δηλαδή στην απουσία σπλήνας από σώμα της, γεγονός που την έκανε ευάλωτη σε βακτηριακές λοιμώξεις. Σύμφωνα μάλιστα με τον αδερφό της, η Charlbi είχε πριν 10 χρόνια ένα πολύ σοβαρό ατύχημα το οποίο της κόστισε τη σπλήνα της αλλά και τη μεγάλη ουλή. "Της αφαίρεσαν τη σπλήνα. Αυτό μπορεί να είχε κάποια σχέση τον θάνατό της. Η έλλειψη της σπλήνας της πιθανότατα συνέβαλε στο να μην μπορούσε να καταπολεμήσει τη λοίμωξη", δήλωσε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ