Follow us

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για τη μητέρα της | "Έρχεται σπάνια στον ύπνο μου κι εγώ της λέω "κάτσε να τα πούμε λείπεις χρόνια""

Η πρωταγωνίστρια του ''Σασμού'' βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μίλησε τόσο για την σειρά όσο και για τον θάνατο της μητέρας της.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη Instagram

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μας καθηλώνει στη σειρά ''Σασμός'' που πρωταγωνιστεί ως ''Αργυρώ''.

Σήμερα 23/12 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και μίλησε τόσο για την επιτυχημένη σειρά όσο και για τον θάνατο της μητέρα της που την στιγμάτισε.

Η ηθοποιός έχασε τη μητέρα της όταν ήταν έφηβη με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη ψυχανάλυση. Συγκεριμένα είπε στη παρουσιάστρια:

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη | "Αγαπώ τον σύντροφό μου, Θανάση Τότσικα, για όλα όσα είναι"

"Έχω κάνει αρκετά ψυχανάλυση. Βίωσα μία μεγάλη απώλεια σε μία δύσκολη ηλικία, έχασα τη μητέρα μου στην εφηβεία. Μετά ήταν απαραίτητη η ψυχανάλυση. Με βοήθησε να αντιμετωπίσω διάφορα θέματα, όπως οι κρίσεις πανικού που μπορεί να έχουν τα παιδιά σε αυτή την ηλικία. Συνεχίζω να κάνω, είναι κάτι που με βοηθάει αρκετά.

Είναι πολύ σκληρό, το σίγουρο είναι ότι μία ημέρα όλοι θα πεθάνουμε. Αισθάνομαι και τυχερή γιατί πολλές φορές σκέφτομαι ότι υπάρχουν παιδιά που δεν θυμούνται τους γονείς τους. Εγώ τη θυμάμαι, είχα μεγαλώσει πια, είχα και σχέση… Η μητέρα μου ήταν ένας άνθρωπος πολύ γελαστός και αισιόδοξος και προσπαθώ να το θυμάμαι αυτό και να είμαι κι εγώ έτσι. Το πίστευε η μητέρα μου ότι θα γίνω ηθοποιός και με έσπρωχνε κιόλας.

Δεν έχω πει ποτέ "γιατί σε μένα;”. Ποτέ δεν έχω πει αυτή την κουβέντα και με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που το κάνουν. Ό,τι κι αν μου ‘χει συμβεί στη ζωή δεν το έχω πει και δεν θα το πω. Τα όνειρα είναι μία περίεργη υπόθεση. Όταν έρχεται στον ύπνο μου, όχι πολύ συχνά, τη βλέπω σαν να έρχεται από ταξίδι και να φεύγει. Σαν να φεύγει και να της λέω "κάτσε να πούμε δύο κουβέντες που λείπεις τόσα χρόνια”"

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για τη μητέρα της | "Έρχεται σπάνια στον ύπνο μου κι εγώ της λέω "κάτσε να τα πούμε λείπεις χρόνια""

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για τη μητέρα της | "Έρχεται σπάνια στον ύπνο μου κι εγώ της λέω "κάτσε να τα πούμε λείπεις χρόνια"" - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ