Follow us

"Είμαι πολύ ερωτευμένη" | Η τρυφερή εξομολόγηση της Βίκυς Καγιά για τον Ηλία Κρασσά

"Ίσως αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν βλεπόμαστε και πάρα πολύ".

MissBloom TEAM
Βίκυ Καγιά-Ηλίας Κρασσάς NDP Photo Agency

Το βράδυ της Παρασκευής, 23 Δεκεμβρίου, το GNTM και ο πέμπτος του κύκλος ολοκληρώθηκε, οπότε πλέον έχει και λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Ο λόγος για την πολυάσχολη Βίκυ Καγιά, που σίγουρα έχει συνηθίσει να εργάζεται σε πολύ εντατικούς, non stop ρυθμούς.

Παρόλο που την βλέπουμε σε καθημερινή βάση στις μικρές μας οθόνες για λογαριασμό του Shopping Star, δεν είναι εξίσου συχνές οι φορές που παραχωρεί συνεντεύξεις. Αυτή τη φορά λοιπόν και συγκεκριμένα την παραμονή των Χριστουγέννων, αποφάσισε να κάνει μια πιο προσωπική εξομολόγηση στον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη και την κάμερα του "Καλύτερα δε γίνεται".

Όταν ο λόγος πήγε στον σύζυγό της και επιχειρηματία Ηλία Κρασσά, με τον οποίο και μετρά εννέα χρόνια έγγαμου βίου, δεν δίστασε να εκφράσει και δημόσια τον έρωτά της.

Xmas glam | Η Βίκυ Καγιά με το sexy χτένισμα που θα δοκιμάσουμε σίγουρα στις γιορτές

Loading...

Η Μπιάνκα και ο Κάρολος είναι όλη μου η ζωή και φυσικά και ο άνδρας μου. Όταν είμαι με τα παιδιά μου και την οικογένειά μου, είμαι μόνο με αυτούς. Δεν υπάρχει δουλειά, τηλέφωνα, ατζέντα. Είμαι μόνο με αυτούς" είπε αρχικά, αναφερόμενη στα δύο παιδιά τους.

Loading...

Και προσέθεσε: "Είμαι πολύ ερωτευμένη μετά από τόσα χρόνια και ίσως αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν βλεπόμαστε και πάρα πολύ. Ο Ηλίας ταξιδεύει συνέχεια, εγώ δουλεύω. Ξαφνικά βρεθήκαμε με δυο παιδιά και άλλα δύο τέσσερα. Δεν έχουμε κάνει ακόμη μήνα του μέλιτος, εννιά χρόνια μετά. Τα Χριστούγεννα είναι μόνο για την οικογένεια. Μόνο για την Μπιάνκα, τον Κάρολο και τον Ηλία. Είναι η αγαπημένη μου εποχή", ανέφερε η Βίκυ Καγιά.

"Είμαι πολύ ερωτευμένη" | Η τρυφερή εξομολόγηση της Βίκυς Καγιά για τον Ηλία Κρασσά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ