Follow us

Αθηνά Οικονομάκου για Φίλιππο Μιχόπουλο | ''Παλεύουμε καθημερινά για τη σχέση μας''

''Είμαστε αποφασισμένοι να το παλεύουμε καθημερινά, αλλά θέλει τρομερή προσπάθεια'', δήλωσε η Αθηνά Οικονομάκου.

MissBloom TEAM
Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος Instagram

Για την σχέση της με τα παιδιά της και τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο μίλησε σε συνέντευξή της η Αθηνά Οικονομάκου. Η όμορφη ηθοποιός αποκάλυψε πως είναι ως μητέρα και τι αρχές θέλει να δώσει στα παιδιά της, αλλά και στην προσπάθεια που καταβάλλουν από κοινού με τον σύζυγό της ώστε να μείνει η σχέση τους αναλλοίωτη στο χρόνο.

''Είμαι από τη φύση μου υπερπροστατευτική και υπέρ των ορίων. Επειδή, όμως, τα έχω σε υπέρμετρο βαθμό όλα αυτά, προσπαθώ να μην είμαι καταπιεστική, να είμαι πιο δεκτική και να υποχωρώ σε πράγματα που παλαιότερα θα δυσκολευόμουν. Δε θέλω να επιβάλλομαι αλλά προσπαθώ να περάσω στα παιδιά μου τον σεβασμό, τους καλούς τρόπους, τα όρια, το πρόγραμμα που βοηθά στην εξέλιξη και το μεγάλωμά τους.

Έχω μεγαλώσει κι εγώ σε μια οικογένεια που υπήρχαν όρια, αυστηρότητα, οπότε υποσυνείδητα αυτό μου βγαίνει, αλλά νομίζω ότι είμαι μια καλύτερη εκδοχή. Με αγάπη, σεβασμό στην προσωπικότητα των παιδιών μου, γιατί είναι και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Δε προσπαθώ να τα βάλω σε καλούπια αλλά, προσπαθώ να έχουν τρόπους, να έχουν ήθος και αρχές. Σε όλα τα υπόλοιπα δεν πρόκειται να επιμείνω, γιατί η ζωή είναι δική τους. Να είναι ευτυχισμένα, να νιώθουν ότι πατούν στα πόδια τους γερά, να νιώθουν ότι εγώ και ο μπαμπάς τους θα είμαστε δίπλα τους σε ό,τι επιλέξουν'', δήλωσε αρχικά στη Reallife.

Δες περισσότερα στο Thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ