Follow us

Οικογένεια Παπακαλιάτη | Ο Χριστόφορος σε μία σπάνια φωτογραφία με τα αδέρφια του

Και η λήψη από τα παιδικά τους χρόνια.

MissBloom TEAM
παπακαλιάτης

Τρεις οικογενειακές φωτογραφίες ανέβασε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανήμερα των Χριστουγέννων: Μία από το 2022, μία από το 1992 και μία από τα παιδικά-εφηβικά του χρόνια. Θέλοντας με τον τρόπο αυτό να ενώσει το "τότε" με το "τώρα" και να δείξει την εξέλιξη των δεδομένων της ζωής, δεν άργησε να αποσπάσει χιλιάδες likes στο Instagram.

Όπως πολλοί από εμάς, ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, τις ημέρες αυτές φαίνεται να διαπνέεται από μια νοσταλγική διάθεση και να αναπολεί τα παλιά.

Αυτή τη φορά λοιπόν αφορμή στάθηκε η οικογενειακή συνάντηση με τα αδέρφια του, προκειμένου να περάσουν μαζί τη γιορτινή περίσταση. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θέλησε να φωτογραφηθούν όλοι μαζί και εν συνεχεία ανέβασε το σχετικό στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι περήφανος θείος | Απαθανατίζει τις δίδυμες ανιψιές του να παρακολουθούν "Maestro"

Μαζί με τη παροντική λήψη όμως, ανέβασε και δύο παλαιότερες, πάλι με τα αδέρφια του, επισημαίνοντας πόσο γρήγορα περνά ο καιρός.

Οικογένεια Παπακαλιάτη | Ο Χριστόφορος σε μία σπάνια φωτογραφία με τα αδέρφια του
παπακαλιάτης

Ο δημιουργός του Maestro έχει δύο αδερφούς, τον Στέφανο και τον Φίλιππο Παπακαλιάτη, αλλά και μια αδερφή, τη Νάρα. Μάλιστα, η αδερφή του έχει δύο πανέμορφες κορούλες, που φυσικά μπορούμε να δούμε στην οικογενειακή λήψη που μοιράστηκε ο περήφανος θείος.

"Όσο περνάει ο καιρός… #christmas22#christmas92#brotherssister #plus #newentries #nieces”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ