Follow us

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος | Πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα

"Άσχετοι! Κλέψαμε εκκλησία χρονιάρες μέρες".

MissBloom TEAM
Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Στο ίδιο σπίτι φαίνεται πως πέρασαν τη ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μαζί με μεγάλη παρέα κοινών φίλων.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | "Θα το πω... Ήρθε η ώρα"

Συγκεκριμένα και όπως είδαμε μέσα από τα video που δημοσίευσε στα stories του ο Κωνσταντίνος Βασάλος, γιόρτασαν την ημέρα αυτή μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, τον Φίλιππο Ιωάννου (γνωστό και ως Fipster), τον Mente Fuerte, τη Μαρία Σολωμού και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος | Πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα

Μάλιστα, η παρέα χωρίστηκε σε ομάδες προκειμένου να παίξει παιχνίδια και ενώ ο personal trainer προσπαθούσε να δώσει στους διαδικτυακούς του φίλους μια γεύση από όσα συνέβαιναν, η κάμερά του "έπιασε" στιγμιαία την αθλητικογράφο να είναι και εκείνη καθισμένη στον καναπέ.

"Άσχετοι! Κλέψαμε εκκλησία χρονιάρες μέρες!" έγραψε με χιούμορ θέλοντας να δείξει πως οι αντίπαλοί του δεν υπήρξαν και πολλοί αποδοτικοί.

Βασσάλος
Βασσάλος

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος | Πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα

Θυμίζουμε ότι ούτε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ούτε ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχουν τοποθετηθεί δημόσια για τις φήμες χωρισμού, ενώ και οι δύο είναι από τα πρόσωπα που θα πάρουν μέρος στο Survivor All Star που κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ