Follow us

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μόλις αρραβωνιάστηκε | Η φωτογραφία με τον γοητευτικό σύντροφό της και η εντυπωσιακή βέρα

"Ποτέ μου δεν ονειρεύτηκα νυφικά, αλλά στα όνειρα μου ονειρευόμουν τον πατέρα του παιδιού μου και άνδρα της ζωής μου."

MissBloom TEAM
Αντιγόνη Κουλουκάκου Instagram

Τη σχέση με τον σύντροφό της αποφάσισε να επισημοποιήσει τη μέρα των Χριστουγέννων, η Αντιγόνη Κουλουκάκου. Η γοητευτική και ταλαντούχα ηθοποιός, όπως μοιράστηκε με τους followers της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αρραβωνιάστηκε τον γοητευτικό σύντροφό της γιορτάζοντας έτσι την αγάπη τους.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου με mini εφαρμοστό φόρεμα, 20 χρόνια πριν - Η throwback φωτογραφία από τα χρόνια του modelling

Πιο αναλυτικά, η πρωταγωνίστρια της σειράς "Η Γη της Ελιάς" ανήρτησε μία γλυκιά εικόνα με τον αρραβωνιαστικό της, στην οποία ποζάρουν και οι δυο πιο χαμογελαστοί και λαμπεροί από ποτέ δείχνοντας στην κάμερα τις βέρες τους. Η ηθοποιός συνόδευσε μάλιστα την εν λόγω φωτογραφία με ένα τρυφερό κείμενο, στο οποίο δε δίστασε να αναφέρει πως δεν ονειρεύτηκε ποτέ της νυφικά, αλλά ονειρευόταν πάντα τον άντρα της ζωής της και πατέρα των παιδιών της. Συγκεκριμένα, η Αντιγόνη Κουλουκάκου έγραψε :

"Is All About Love. PER SEMPRE, Σε αγαπώ. Christmas, The most wonderful time of the year! Οι άνθρωποι πάντα τις γιορτές είναι χαρούμενοι, γενναιόδωροι, καλοσυνάτοι… Από μικρή θυμάμαι όμως όλες τις ταινίες να μιλούν για το πνεύμα των Χριστουγέννων και πως η αγάπη κάνει θαύματα. Ποτέ μου δεν ονειρεύτηκα νυφικά, αλλά στα όνειρα μου ονειρευόμουν τον πατέρα του παιδιού μου και άνδρα της ζωής μου.Έχω μια οικογένεια που με κάνει ευτυχισμένη και ευλογημένη καθημερινά και στα δύσκολα και στα εύκολα εδώ κ χρόνια.

Απ'την άλλη είναι τόσο όμορφο να μπορείς να το νιώθεις και να το λες ακόμα στον άνθρωπο σου -όσο έχω εσένα δεν φοβάμαι κανέναν και μαζί αισθάνομαι ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα – με την ίδια ανεμελιά και αθωότητα που είχες κι όταν ήσουν παιδί και ανακάλυπτες τον κόσμο για πρώτη φορά. Είναι μαγικό… Τελικά ναι, το πνεύμα των Χριστουγέννων υπάρχει κι η αγάπη είναι το θαύμα της ζωής.

Buon Natale con amore e felicità nel cuore! Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας και το χρόνο σας να μοιραστείτε πάντα μια καλή κουβέντα στα ποστ μου. Απλώς σε αυτό το ποστ θα σας ευχηθώ εγώ να έχετε αγάπη και ζεστασιά στη καρδιά σας γιατί τα θαύματα γίνονται σε όλους μας."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ