Follow us

Meghan Markle | Το χριστουγεννιάτικο δώρο που είχε ενθουσιάσει τον πρίγκιπα William

Οι φήμες θέλουν τη Meghan Markle να μην έχεις τις καλύτερες σχέσεις με τον μέλλοντα βασιλιά, παρά την καλή αρχή της σχέσης τους.

MissBloom TEAM
Fab 4 Splash News / Ideal Image

Ήταν τα Χριστούγεννα του 2017, όταν η Meghan Markle θα πέρναγε την πρώτη επίσημη γιορτή με τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, ακόμα κι αν ο γάμος της με τον πρίγκιπα Harry θα λάμβανε χώρα λίγους μήνες αργότερα. Πρόσφατα, η δούκισσα του Sussex ανάφερε το πώς ήταν τα πρώτα Χριστούγεννα με την οικογένεια στο ντοκιμαντέρ "Harry & Meghan" που κυκλοφόρησε στο Netflix, με αποτέλεσμα πολλοί να ανατρέξουν στο παρελθόν για να βρουν αν πράγματι αυτά που δήλωσε η Markle ταίριαζαν με τα προηγούμενα λεγόμενά της.

Έτσι, για δεύτερη φορά έγινε viral το δώρο που είχε χαρίσει στον πρίγκιπα William εκείνα τα Χριστούγεννα, με τον οποίο φημολογείται πως δεν διατηρεί καλές σχέσεις. Πριν από λίγα χρόνια είχε βγει στη δημοσιότητα πως ο μέλλοντας βασιλιάς της Αγγλίας είχε αποκαλέσει τη νύφη του "αυτή η αναθεματισμένη γυναίκα", μία περίοδο που το ντοκιμαντέρ σχολίασε. Ωστόσο, όσο κι αν οι σχέσεις τους αυτή τη δεδομένη στιγμή δεν είναι οι καλύτερες, δεν ήταν τα πράγματα από την αρχή έτσι.

Διαβάστε περισσότερα στο MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ