Follow us

Ρούλα Σταματοπούλου | "Είναι πολύ σκληρό όταν ακούς την καρδιά του παιδιού μετά να το χάνεις…"

Όλα όσα μοιράστηκε η γνωστή make up artist για την ατυχή εγκυμοσύνη που είχε στο παρελθόν.

MissBloom TEAM
Ρούλα Σταματοπούλου Instagram

Μία συνέντευξη εφ´όλης της ύλης παραχώρησε η Ρούλα Σταματοπούλου, στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" και την Όλγα Λαφαζάνη.

Η Ρούλα Σταματοπούλου στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της με τη βοήθεια του γλυκύτατου γιου της, Άγγελου

Η γνωστή make up artist, που φέτος περνάει τα πρώτα της Χριστούγεννα ως μαμά, μίλησε ανοιχτά για την περίοδο που προσπαθούσε να μείνει έγκυος ενώ δε δίστασε να μοιραστεί τα συναισθήματα που βίωσε μετά από μία ατυχή εγκυμοσύνη που είχε στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, η Ρούλα Σταματοπούλου είπε :

"Μου αρέσουν τα παραμύθια. Έτσι είχα ονειρευτεί να γνωρίσω τον άντρα της ζωής μου. Ο Κωνσταντίνος είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ ήρεμος, με την καλύτερη ψυχή που έχω δει σε άνθρωπο και σκέφτηκα πως ναι με αυτόν τον άντρα θέλω να κάνω παιδί και οικογένεια. Μετά από έναν χρόνο μείναμε μαζί και είπαμε ότι θέλουμε να κάνουμε παιδί."

"Δεν γνώριζε κανένας ότι κάναμε προσπάθειες να αποκτήσουμε παιδί. Πέρασα και μια αποτυχία και όταν το έχασα με πείραξε πάρα πολύ που έπρεπε να δώσω εξηγήσεις. Δεν ήθελα να το συζητήσω με κανέναν. Είναι πολύ σκληρό όταν ακούς την καρδιά του παιδιού μετά να το χάνεις. Είναι μια απώλεια. Τα είχα βάλει με τους πάντες. Μετά την αποβολή είπα δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε φέρω κοντά μου. Κάθε φορά που έβγαινε αρνητική μια προσπάθεια, με έφερνε πιο κοντά στον Άγγελο."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ