Αλεξία Τράικο - Νικήτρια GNTM | "Με τη μαμά μου δεν έχουμε τόσο καλές σχέσεις"

Η νικήτρια του φετινού GNTM στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε σήμερα το πρωί η νικήτρια του φετινού GNTM, Αλεξία Τράικο. Το 19χρονο μοντέλο βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής "Breakfast@Star", όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τα όνειρά της, για τη νίκη της στο ριάλιτι μόδας αλλά και για τη σχέση της με τους γονείς της.

Η Ξανθή Τζερεφού δεν είναι πια plus size model | Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της

Αναλυτικότερα, η Αλεξία Τράικο σημείωσε πως έχει πολλούς και καλούς φίλους οι οποίοι είναι πάντα δίπλα της. Η ίδια, δε δίστασε να αναφέρει πως η οικογένειά της είναι "σκορπισμένη" τονίζοντας πως οι σχέσεις με τη μητέρα της δεν είναι καλές. Η νικήτρια του GNTM δήλωσε χαρακτηριστικά πως δεν έχει πάρει "μπράβο" από την οικογένειά της υπογραμμίζοντας πως η νίκη της στο ριάλιτι μόδας ήταν μία επιβράβευση της αξίας της.

"Γενικά με την οικογένεια μου είμαστε λίγο σκορπισμένοι. Ο μπαμπάς μου είναι στην Αμερική, έχει ξαναπαντρευτεί, αλλά είχα δίπλα μου τους φίλους, που μου κάλυπταν όλο το κενό. Ο πατέρας μου έβλεπε τον τελικό live και με το που τελείωσε είδα την κλήση του και μιλήσαμε."

"Από την οικογένειά μου εγώ δεν έχω λάβει πολλά μπράβο, ούτε στήριξη, δεν ένιωθα ότι είναι περήφανοι για εμένα. Με τη νίκη μου ένιωσα ότι απέδειξα ότι αξίζω στην οικογένειά μου."

"Μίλησα πρώτα με τον μπαμπά, με την μαμά δεν έχουμε τόσο καλές σχέσεις, αλλά γνωρίζω ότι μπορεί να είναι περήφανη για εμένα, παρόλο που δεν έχουμε τόσο καλές σχέσεις."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Tags