Follow us

Άννα Μπεζάν | Ποζάρει σε ολόσωμο καθρέφτη και μας δείχνει πώς είναι το σώμα της 3 μήνες μετά τη γέννα

Η φωτογραφία της ηθοποιού προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια, ενώ πήρε θέση και η Χριστίνα Παππά.

MissBloom TEAM
Άννα Μπεζάν Instagram

Πριν από τρεις μήνες, η Άννα Μπεζάν και ο γιος της Χριστίνας Παππά, Δημήτρης, έγιναν για πρώτη φορά γονείς φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Χθες το απόγευμα, η νεαρή ηθοποιός, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, θέλησε να μοιραστεί με τους followers της την εικόνα που έχει σήμερα το σώμα της και το έκανε.

Η Άννα Μπεζάν δημοσίευσε την πρώτη "φωτογραφία" της κόρης της

Πιο αναλυτικά, χθες το απόγευμα η Άννα Μπεζάν ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία όπου ποζάρει με ρούχα γυμναστικής μπροστά από έναν ολόσωμο καθρέφτη. Η ίδια έδειξε με χαρά το καλλίγραμμο σώμα της, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, τα αρνητικά σχόλια που έλαβε ήταν πολλά.

Άννα Μπεζάν | Ποζάρει σε ολόσωμο καθρέφτη και μας δείχνει πώς είναι το σώμα της 3 μήνες μετά τη γέννα

Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά τη δημοσίευση της παραπάνω φωτογραφίας, η ηθοποιός ανήρτησε ένα ακόμη Instagram story με κάποιο από τα μηνύματα που δέχθηκε, τα οποία υποστήριζαν πως η προβολή του σώματός της δε βοηθάει καμία γυναίκα που παλεύει με την επιλόχειο κατάθλιψη και τα κιλά της. Η Άννα Μπεζάν απάντησε δημόσια στο εν λόγω σχόλιο ενώ θέση πήρε και η Χριστίνα Παππά, λέγοντας μεταξύ άλλων το εξής : "Κλείστε τα στόματά σας, γεννήθηκε ο Χριστός αυτές τις μέρες, οπότε πείτε και έναν καλό λόγο, αφήστε την κακία να πάει κάτω."

Άννα Μπεζάν

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ