Άννα Μπεζάν | Ποζάρει σε ολόσωμο καθρέφτη και μας δείχνει πώς είναι το σώμα της 3 μήνες μετά τη γέννα

Η φωτογραφία της ηθοποιού προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια, ενώ πήρε θέση και η Χριστίνα Παππά.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Πριν από τρεις μήνες, η Άννα Μπεζάν και ο γιος της Χριστίνας Παππά, Δημήτρης, έγιναν για πρώτη φορά γονείς φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Χθες το απόγευμα, η νεαρή ηθοποιός, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, θέλησε να μοιραστεί με τους followers της την εικόνα που έχει σήμερα το σώμα της και το έκανε.

Η Άννα Μπεζάν δημοσίευσε την πρώτη "φωτογραφία" της κόρης της

Πιο αναλυτικά, χθες το απόγευμα η Άννα Μπεζάν ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία όπου ποζάρει με ρούχα γυμναστικής μπροστά από έναν ολόσωμο καθρέφτη. Η ίδια έδειξε με χαρά το καλλίγραμμο σώμα της, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, τα αρνητικά σχόλια που έλαβε ήταν πολλά.

Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά τη δημοσίευση της παραπάνω φωτογραφίας, η ηθοποιός ανήρτησε ένα ακόμη Instagram story με κάποιο από τα μηνύματα που δέχθηκε, τα οποία υποστήριζαν πως η προβολή του σώματός της δε βοηθάει καμία γυναίκα που παλεύει με την επιλόχειο κατάθλιψη και τα κιλά της. Η Άννα Μπεζάν απάντησε δημόσια στο εν λόγω σχόλιο ενώ θέση πήρε και η Χριστίνα Παππά, λέγοντας μεταξύ άλλων το εξής : "Κλείστε τα στόματά σας, γεννήθηκε ο Χριστός αυτές τις μέρες, οπότε πείτε και έναν καλό λόγο, αφήστε την κακία να πάει κάτω."