Follow us

Η Μαριάννα Λάτση σε σπάνια φωτογραφία με τους γονείς της, 51 χρόνια πριν

Χθες βράδυ, η μητέρα της Μαριάννας Λάτση, Εριέττα Λάτση - Τσουκαλά, άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 97 ετών.

MissBloom TEAM
Μαριάννα Λάτση NDP

Την τελευταία της πνοή άφησε χθες, σε ηλικία 97 ετών, η Εριέττα Λάτση-Τσουκαλά. Η μητέρα του Σπύρου, της Μαργαρίτας και της Μαριάννας Λάτση υπήρξε σύζυγος του Έλληνα μεγιστάνα, Γιάννη Λάτση, με τον οποίο έζησε μέχρι και το 2003 όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή.

Νίκος Κούρκουλος |15 χρόνια χωρίς τον γόη του ελληνικού σινεμά, τον παθιασμένο θεατράνθρωπο

Με αφορμή την είδηση του χαμού της Εριέττας Λάτση - Τσουκαλά, ο λογαριασμός στο Instagram που διαχειρίζεται το υλικό του γνωστού και μεγάλου Έλληνα φωτογράφου, Κλεισθένη Δασκαλάκου, δημοσίευσε μία φωτογραφία της οικογένειας, τραβηγμένη το 1971. Συγκεκριμένα, η φωτογραφία που αναρτήθηκε μετρά 51 ολόκληρα χρόνια ενώ απεικονίζει την Εριέττα Λάτση - Κούρκουλου μαζί με τον Γιάννη Λάτση και την κόρη τους, Μαριάννα Λάτση. Στη λεζάντα της φωτογραφίας αναφέρεται :

"Ο Κλεισθένης απαθανατίζει με το φακό του την Μαριάννα Λάτση με τους γονείς της Γιάννη και Εριέττα, στην εταιρεία Πετρόλα στις 19 Δεκεμβρίου 1971. Η Εριέττα Λάτση υπήρξε μια από τις εμβληματικότερες μορφές της κοινωνικής και επιχειρηματικής ζωής του τόπου που στάθηκε με τρόπο ξεχωριστό στο πλευρό του Έλληνα μεγιστάνα μέχρι το τέλος της ζωής του. Σήμερα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 97 ετών."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ