Follow us

Τζένη Μελιτά | Το φωτεινό σπίτι και το γεμάτο φυτά μπαλκόνι της θυμίζει περισσότερο εξοχικό σε βουνό

Η minimal διακόσμηση και το πέτρινο δάπεδο δεν περνούν απαρατήρητα.

MissBloom TEAM
Τζένη Μελιτά Instagram

Η Τζένη Μελιτά είναι ένα γλυκό, έξυπνο και χαμογελαστό κορίτσι που αγαπάμε να βλέπουμε στις οθόνες μας. Η συμπαρουσιάστρια του Φώτη Σεργουλόπουλου έχει τα τελευταία χρόνια μία έντονη παρουσία στα media ενώ είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, όπως ακριβώς και ο επί χρόνια σύντροφός της, Σπύρος Μαργαρίτης.

Τζένη Μελιτά | Το δωμάτιο-ντουλάπα που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει

Το αγαπημένο ζευγάρι συγκατοικεί τα τελευταία χρόνια στο Ψυχικό, έχοντας δημιουργήσει ένα όμορφο και cozy σπίτι. Μάλιστα, οι δυο τους φαίνεται πως απολαμβάνουν ιδιαίτερα πολύ να περνάνε χρόνο στο σπίτι ενώ δημοσιεύουν πολύ συχνά φωτογραφίες και βίντεο από το εσωτερικό του.


Με μία γρήγορη ματιά, εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς πως το ζευγάρι δεν είναι fan των έντονων χρωμάτων. Το σπίτι τους κινείται στους ήσυχους τόνους του λευκού, του καφέ και του γκρι ενώ τα περισσότερα έπιπλα είναι φτιαγμένα από ξύλο. Φωτεινό και ευρύχωρο, το σπιτιού του ζευγαριού με τη minimal διακόσμηση και το πέτρινο δάπεδο θυμίζει εξοχικό καλοκαιρινού προορισμού.

Αγαπημένη γωνιά του σπιτιού μοιάζει να είναι το ολόλευκο τζάκι που υπάρχει στο σαλόνι ενώ το κατάφυτο μπαλκόνι είναι σίγουρα ένα αξιοζήλευτο spot, ειδικά για όσους μένουν στην Αθήνα.





Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ