Follow us

Maestro | Η ανάρτηση του Netflix με τη Μαρία Καβογιάννη και τα σχόλια από πλήθος Ελλήνων καλλιτεχνών

Η ταλαντούχα ηθοποιός πρωταγωνιστεί πλέον και στα social media της πλατφόρμας του Netflix.

MissBloom TEAM
Μαρία Καβογιάννη Instagram

Η πρώτη σεζόν του "Maestro" ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία πριν από μερικές εβδομάδες. Μάλιστα, η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχει ήδη μπει στην πλατφόρμα του Netflix στην Ελλάδα ενώ αναμένεται να ταξιδέψει σύντομα και στο εξωτερικό.

Η πρωτιά του "Maestro" | Η αγαπημένη σειρά είναι η δημοφιλέστερη στο Netflix

Η σειρά έχει δίχως αμφιβολία κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών, οι οποίοι συνεχίζουν να αποθεώνουν όλες τις εξαίρετες ερμηνείες που είχαν τη χαρά να απολαύσουν. Μία από αυτές τις ερμηνείες είναι δίχως δεύτερη σκέψη αυτή της Μαρίας Καβογιάννη. Η ηθοποιός ξεχώρισε για ακόμα μία φορά με το απύθμενο ταλέντο της ενώ χειροκροτήθηκε δικαίως από όλους, ακόμα και από το Netflix.

Πιο συγκεκριμένα, η ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από τους ανθρώπους της συνδρομητικής πλατφόρμας, οι οποίοι ανήρτησαν στα social media μία φωτογραφία της ηθοποιού γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα πως δεν χρειάζεται καμία περιγραφή, "No caption needed". Η ηθοποιός αναδημοσίευσε την εν λόγω ανάρτηση δείχνοντας την ευγνωμοσύνη της ενώ η ελληνική showbiz έσπευσε να της δώσει τα συγχαρητήριά της.


Μεταξύ αυτών που την "χειροκρότησαν" στα σχόλια ήταν η Σμαράγδα Καρύδη, η Μαρία Λεκάκη, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Δούκισσα Νομικού αλλά και ο τηλεοπτικός της γιος, Γιώργος Μπένος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ