Κάτια Ζυγούλη | "Παρακαλώ αν θέλετε φωτογραφία με τον Σάκη μπορείτε να τη ζητήσετε αλλά μη βγάζετε τα παιδιά"

Όλα όσα είπε η Κάτια Ζυγούλη για την υπερέκθεση και τη δημοσιότητα που βιώνουν τα παιδιά της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μία συνέντευξη εφ'όλης της ύλης παραχώρησε η Κάτια Ζυγούλη στην Αννούσα Μελάνι και στο περιοδικό "In Style". Η σύζυγος του Σάκη Ρουβά μίλησε για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο κομμάτι της υπερέκθεσης που βιώνει η ίδια και η οικογένειά της.

Κάτια Ζυγούλη | Μας ξεναγεί στο υπέροχα στολισμένο σπίτι της - Ο απίστευτος διάλογος με τον μικρό Απόλλωνα

Πιο αναλυτικά, η Κάτια Ζυγούλη σημείωσε πως αποσύρθηκε απο το lifestyle καθώς την απορρόφησε πολύ η μητρότητα ενώ όπως η ίδια είπε, αυτό που σήμερα της κοστίζει πιο πολύ απ'όλα, είναι η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής που βιώνει με τους ανθρώπους και τα κινητά. Η ίδια μάλιστα δε δίστασε να αναφέρει και ένα περιστατικό που βίωσε πρόσφατα σε κάποιο εστιατόριο. Συγκεκριμένα, είπε :

"Αυτό που μου κοστίζει πιο πολύ είναι τώρα με τα κινητά των απλών ανθρώπων. Σηκώνει ο άλλος την κάμερα του κινητού χωρίς διάκριση. Πρόσφατα συνέβη σε εστιατόριο που ήμασταν μαζί με τα παιδιά και επειδή είδα πήγα στην κυρία και της είπα, παρακαλώ αν θέλετε φωτογραφία με το Σάκη μπορείτε να το ζητήσετε αλλά μην βγάζετε τα παιδιά (…)

Ο κόσμος ενθουσιάζεται και δεν μπορεί να νιώσει πως αυτή την οικογενειακή στιγμή κάτι που έπρεπε να επιλέξουμε, ήταν το αν θα έχουμε μια φυσιολογική ζωή και ταυτόχρονα με κάποιον τρόπο να εκτεθούν και τα παιδιά στον κόσμο ή αν θα έπρεπε να βγαίνουμε χωριστά. Τα παιδιά δηλαδή να βγαίνουν με άλλους και να βγαίνω εγώ με το Σάκη μόνοι μας για να μην υπάρχει αυτή η έκθεση. Επιλέξαμε το πρώτο."