Follow us

Υβόννη Μπόσνιακ | Εμφανίστηκε αμακιγιάριστη, με περισσότερη αυτοπεποίθηση από ποτέ - Η ροκ εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας

Η αγαπημένη σχεδιάστρια απογείωσε το total black λέγοντας "ναι" στις δερμάτινες λεπτομέρειες.

MissBloom TEAM
Υβόννη Μπόσνιακ Instagram

Την Υβόννη Μπόσνιακ απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, πριν από λίγες μέρες, στο κέντρο της Αθήνας. Με μία δυναμική παρουσία που δεν περνά στιγμή απαρατήρητη, η γνωστή σχεδιάστρια μόδας "έκλεψε" όλες τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της και φυσικά, με τις στιλιστικές της επιλογές.

Η Υβόννη Μπόσνιακ φτιάχνει την τέλεια μακαρονάδα με δικά της, σπιτικά ζυμαρικά

Η ίδια εμφανίστηκε με ροκ διάθεση, φορώντας ένα total black σύνολο το οποίο και απογείωσε με δερμάτινες λεπτομέρειες. Πιο συγκεκριμένα, η εντυπωσιακή σύζυγος του Αντώνη Ρέμου φόρεσε ένα παντελόνι σε στενή γραμμή και ένα λεπτό πουλόβερ ενώ πρόσθεσε στο look της ένα δερμάτινο -must have- jacket και αρβυλάκια. Casual και άνετη, η Υβόννη Μπόσνιακ περπάτησε στους δρόμους του κέντρου με αυτοπεποίθηση και στιλ, όπως ακριβώς κάνει πάντα.

Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως η ίδια, απαρνήθηκε για αυτή της την εμφάνιση κάθε ίχνος χρώματος αφού κράτησε άβαφο ακόμη και το όμορφο πρόσωπό της.

Υβόννη Μπόσνιακ | Εμφανίστηκε αμακιγιάριστη, με περισσότερη αυτοπεποίθηση από ποτέ - Η ροκ εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας

Υβόννη Μπόσνιακ
Υβόννη Μπόσνιακ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ