Follow us

Κλέλια Ρένεση | "Όσο βαστάνε τα πόδια μου και το λέει η καρδιά μου, το παιδί μου θα το γεμίζω με αγκαλιές, λουλούδια και όνειρα"

Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας μονογονέας ενώ τόνισε πως η κοινωνία είναι σκληρή με τις μανάδες.

MissBloom TEAM
Κλέλια Ρένεση

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Κλέλια Ρένεση, στο περιοδικό "Τηλεθεατής" και τη δημοσιογράφο Χρύσα Παχούμη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα της αλλά και στη ζωή της ως single mum.

Κλέλια Ρένεση | "Όποιος πει ότι η ζωή του μονογονέα είναι περιορισμένη, πείτε του να κάνει στη μπάντα γιατί μας κόβει τη θέα"

Η ταλαντούχα ηθοποιός δε δίστασε να σημειώσει τις δυσκολίες που βιώνει ως μητέρα που μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί, υπογραμμίζοντας συγχρόνως πως η κοινωνία είναι πολύ σκληρή με τις μητέρες. Η Κλέλια Ρένεση τόνισε ωστόσο πως ακόμη και αν δεν έχει βοήθεια από κανέναν, νιώθει πως κάνει για δέκα γονείς και όχι για έναν.

"Το να είσαι μονογονέας είναι μία συνθήκη που φέρνει και δυσκολίες και ευκολίες στο μεγάλωμα ενός παιδιού. Η σημερινή κοινωνία είναι πολύ σκληρή με τη μάνα γενικότερα. Πόσο μάλλον με μια μάνα που μόνη της παλεύει να καλύψει όλους τους ρόλους. Η γειτονιά δεν υπάρχει για βοήθεια, οι φίλοι όλοι τρέχουν σε δουλειές, η οικογένεια έχει αποξενωθεί. Ένας μονογονέας έχει να στήσει μόνος του το οικοδόμημα με απέραντη κούραση, αγωνία και λαχτάρα, αλλά είναι και αυτός που μόνος του θα χαρεί τη θέα της δημιουργίας.

Όσο βαστάνε τα πόδια μου και το λέει η καρδιά μου, το παιδί μου θα το γεμίζω με αγκαλιές, λουλούδια και όνειρα. Σαν να είμαι δέκα γονείς και όχι ένας. Η μονάδα είναι θέμα σχετικό."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ