Follow us

Η Δανάη Μπάρκα στο πιο αισιόδοξο μήνυμα για το 2023 "Μπορείς να κανείς ο,τι ονειρεύεσαι αν πραγματικά το θέλεις. Η ζωή είναι δώρο"

Η Δανάη Μπάρκα έστειλε στους διαδικτυακούς φίλους της το πιο αισιόδοξο μήνυμα.

MissBloom TEAM
danai_barka instagram @danai_barka

Η Δανάη Μπάρκα είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, ειδικά από τη στιγμή που ανέλαβε την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του Mega "Πάμε Δανάη". Εκτός από την επαφή που έχει με τους τηλεθεατές μέσω της εκπομπής, η Δανάη Μπάρκα έχει καταφέρει να αναπτύξει ουσιαστική επικοινωνία με τον κόσμο μέσω των social media και κυρίως μέσω του Instagram. Εκεί, μοιράζεται συχνά τις σκέψεις της που αφορούν είτε αγαπημένους της ανθρώπους είτε κοινωνικά ζητήματα είτε εν γένει για το mindset που έχει στη ζωή.

Λίγο πριν το τέλος του 2022, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να στείλει ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας ένα κείμενο που τονίζει πως ο καθένας μας χρειάζεται να κάνει στη ζωή του αυτό που τον κάνει χαρούμενο.

Το ελπιδοφόρο κείμενο της παρουσιάστριας

"Κι αν κάποιος προσπαθήσει να σε λυγίσει,αν κάποιος σου πει "δεν μπορείς"..αν κάποιος σε υποβαθμίσει ή σε αμφισβητήσει..μην χαλάσεις χρόνο να τσακωθείς ή να ανοίξεις διάλογο.
Μάζεψε δύναμη,πάρε φόρα και ξεκίνα τον αγώνα για το δικό σου όνειρο,όχι των άλλων..ούτε καν της οικογένειας σου. Το δικό σου όνειρο. Κλείσε τα μάτια,συγκεντρωσου και ανακάλυψε τι θες. Αυτό που θες,αυτό κάνε. Όχι για τους άλλους,για σένα. Για την ψυχή σου. Να μην έχεις ποτέ εκδικητική διάθεση,ούτε να καταφέρνεις πράγματα για να "την πεις" σε τρίτους…να καταφέρνεις πράγματα που λαχταράς επειδή το θέλεις εσύ. Όμως μην αφήσεις κανέναν να σε αποπροσανατολίσει,να σε ρίξει και να σε στεναχωρήσει.
Η ζωή είναι γεμάτη χαρές αρκεί να ακολουθούμε αυτό που λέει η καρδιά μας.
Κι όταν οι άνθρωποι σε απογοητεύσουν,πάρε ένα λουλούδι και μύρισε το,πάρε αγκαλιά ένα σκυλάκι,βγες και ανέπνευσε οξυγόνο,κοίτα τον ουρανό και δυνάμωσε.
Μπορείς να κανείς ο,τι ονειρεύεσαι αν πραγματικά το θέλεις. Μην πέφτεις. Η ζωή είναι δώρο.
Καληνύχτα αγάπες μου.
(Τα μηνύματα σας,είναι βάλσαμο)"

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα στο Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ