Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου σε μία πολύ προσωπική εξομολόγηση | Αυτό είναι το καλύτερο δώρο που έκανε στον εαυτό της για το 2022

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για ένα ζήτημα που την αφορά πολύ.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καινούργιου instagram

Μερικές ώρες πριν υποδεχτούμε το 2023, αρκετοί Έλληνες celebrities έκαναν τη δική τους ανασκόπηση, παρουσιάζοντας στο κοινό τους κάποιες από τις πιο σημαντικές στιγμές της χρονιάς που τελειώνει. Ανάμεσά τους και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία αποκάλυψε ποιο είναι το σημαντικότερο δώρο που έκανε στον εαυτό της το 2022.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία που τη δείχνει σε κρεβάτι κλινικής από την ημέρα που έκανε κατάψυξη ωαρίων.

Όπως έγραψε στη φωτογραφία:

"Η διαδικασία της κατάψυξης ωαρίων ήταν το δώρο στον εαυτό μου για το 2022, πολύτιμο και σπουδαίο".

Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων, αλλά και την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί.

"Λίγους μήνες πριν κλείσω τα 37 το πήρα απόφαση… Δεν είναι απλά μια επένδυση στο όνειρο για μένα… είναι μια επένδυση ζωής γιατί ανήκω στις γυναίκες που μελλοντικά θα ήθελαν να αποκτήσουν ένα μωράκι… Όμως είναι γνωστό ότι η γονιμότητα με την πάροδο των ετών μειώνεται… Γι’ αυτό και πήρα την απόφαση να μπω στην διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων! Σύντομα… θα μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου για όποια πιστεύει πως μελλοντικά θα βοηθήσει κ εκείνη"

Στον αέρα της εκπομπής της μάλιστα έχει αναφέρει πως

"Δεν κάνει να τρώω πολλή ζάχαρη και αλάτι τις τελευταίες ημέρες γιατί ξεκίνησα τη διαδικασία της κρυοσυντήρησης. Παίρνω τις ορμόνες καθημερινά, συγγνώμη αν είμαι ευσυγκίνητη. Όπως καταλαβαίνετε αυτές επηρεάζουν. Οπότε προσέχω λίγο το αλάτι και τη ζάχαρη για την κατακράτηση"

"Μου λέει ο γιατρός ότι γενικότερα θέλει να έχεις καλή διάθεση και να μην συγχύζεσαι. Όλα λάθος! Κάνεις τις ενέσεις περίπου 14 ημέρες και μετά μπαίνεις στη διαδικασία. Οι γιατροί συνιστούν να το κάνεις μέχρι τα 35. Θα τα πω αναλυτικά"

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου σε μία πολύ προσωπική εξομολόγηση | Αυτό είναι το καλύτερο δώρο που έκανε στον εαυτό της για το 2022

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ