Tατιάνα Στεφανίδου | Ποζάρει με την καλλονή κόρη της, Λυδία, λίγο πριν το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν

Οι οικογενειακές και άκρως γιορτινές φωτογραφίες που δημοσίευσε η δημοσιογράφος.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μία σειρά γιορτινών φωτογραφιών δημοσίευσε χθες, με αφορμή την Πρωτοχρονιά, η Τατιάνα Στεφανίδου. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πέρασε τις γιορτές οικογενειακά ενώ δεν παρέλειψε να μοιραστεί σχετικά στιγμιότυπα με τους followers της.

Το πολυτελές Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Τατιάνας Στεφανίδου και η λεπτομέρεια που μας ενθουσίασε

Πιο συγκεκριμένα, η Τατιάνα Στεφανίδου ανήρτησε πολλές εικόνες από το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς όπου εκείνη και η οικογένειά της γιόρτασαν την ημέρα ντυμένοι πιο λαμπερά από ποτέ. Φυσικά, τις εντυπώσεις όλης της βραδιάς "έκλεψε" για ακόμα μία φορά η Λυδία Ευαγγελάτου, η οποία εμφανίστηκε πιο απαστράπτουσα από ποτέ.

Η κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου επέλεξε για την αλλαγή του χρόνου να φορέσει ένα strapless, glam, mini φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ένα υπέροχο και λεπτεπίλεπτο κολιέ. Εντυπωσιακή, όμορφη και σέξι, η 18χρονη μάς ενθουσίασε με την εμφάνισή της όπως ακριβώς κάνει πάντα.

Η δημοσιογράφος ανήρτησε φυσικά φωτογραφίες και με τον σύζυγο και τον γιο τους, Λάμπη Ευαγγελάτο, γράφοντας χαρακτηριστικά πως είναι οι άντρες της ζωής της.