Follow us

Έλενα Παπαρίζου | Ποζάρει με τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη, σε μία σπάνια φωτογραφία

"Η ζωή είναι όμορφη..."

MissBloom TEAM
Έλενα Παπαρίζου Instagram

Αν και η Έλενα Παπαρίζου διατηρεί στο Instagram έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό, η ίδια δημοσιεύει μονάχα πράγματα που έχουν σχέση με τη δουλειά της, κρατώντας την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Χθες ωστόσο, με αφορμή την Πρωτοχρονιά, η αγαπημένη τραγουδίστρια επέλεξε να κάνει μία εξαίρεση.

Ρούλα Ρέβη | Η φιλία της με την Έλενα Παπαρίζου που μέτρα 28 χρόνια

Πιο αναλυτικά, πριν από λίγες ώρες, η Έλενα Παπαρίζου ευχήθηκε "καλή χρονιά" στους followers της αναρτώντας ένα γλυκό και σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο. Συγκεκριμένα, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια και κριτής του "The Voice" δημοσίευσε μία selfie στην οποία ποζάρει μαζί με τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη.

Η ίδια δημοσιεύει σπάνια φωτογραφίες με τον αγαπημένο της και έτσι οι followers της λάτρεψαν ιδιαίτερα πολύ αυτή την εικόνα. Στη λεζάντα του post, η τραγουδίστρια έγραψε :

"Πέρασε άλλη μια χρόνια με πολλές αναμετρήσεις. Περνάει από μπροστά μου η κάθε στιγμή.

Όλοι μας περάσαμε μεγάλες και όμορφες στιγμές και από την άλλη δύσκολες και δυσάρεστες. Ποιος είπε πως η ζωή είναι εύκολη; Όμως, πρέπει να την διεκδικούμε και να την πολεμάμε!

Πρέπει να σκεφτόμαστε πως τα καλύτερα είναι μπροστά μας και θα έρθουν, αρκεί να το θέλουμε πραγματικά. Η ζωή είναι όμορφη και πρέπει να δίνουμε ουσία και αγάπη στην κάθε στιγμή!

Εύχομαι το 2023 να φέρει σε όλους υγεία, αγάπη και φως στις ψυχές μας.

Με αγάπη, Έλενα! ♥️"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ