Follow us

Άριελ Κωνσταντινίδη | Όλα όσα είπε για τις φήμες που την θέλουν να έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από τον Βασίλη Τσιβιλίκα

"Θέλω να πω κατηγορηματικά ότι..."

MissBloom TEAM
Άριελ Κωνσταντινίδη NDP

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε χθες, η Άριελ Κωνσταντινίδη, στην εκπομπή "Super Katerina". Η γνωστή ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που υπάρχουν στον χώρο του θεάτρου ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και στις φήμες που την θέλουν να έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από τον Βασίλη Τσιβιλίκα.

Άριελ Κωνσταντινίδη | Η αποκάλυψη για το δύσκολο διαζύγιό της: "Όταν έχει υπάρξει αδικία και ψέμα…"

Συγκεκριμένα, η Άριελ Κωνσταντινίδη διέψευσε κατηγορηματικά όλα όσα ακούγονται ενώ υπογράμμισε πως οι φήμες αυτές την έχουν στεναχωρήσει πολύ. Η ίδια μάλιστα σημείωσε πως ο Βασίλης Τσιβιλίκας ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, συνάδελφος ενώ τόνισε πως δεν εννοούσε αυτόν όταν μίλησε ανοιχτά για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί στον χώρο της δουλειάς της.

"Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ γιατί ένας άνθρωπος επικοινώνησε μαζί μου στο messenger και έχουν βάλει τον πρωταγωνιστή της παράστασης και έβαλαν τον Βασίλη Τσιβιλίκα. Θέλω να πω κατηγορηματικά ότι δεν εννοούσα αυτόν. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, συνάδελφος."

"Μιλάμε για μία διαφορετική εποχή και ήξερες ότι δεν θα ξαναβρείς δουλειά. Είχαμε μάθει σε συμπεριφορές είτε λεκτικές είτε σεξουαλικές, θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να τις διαχειριστούμε και να κάνουμε τα στραβά μάτια. Οι συμβουλές που λάμβανα τότε είναι ότι "Έλα μωρέ, θέλει να το παίζει Δον Ζουάν”. Οι καταγγελίες στο ΣΕΗ είναι ότι δεν βρίσκεις ξανά δουλειά." δήλωσε στη συνέχει η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ