Follow us

Τα παπούτσια της Σταματίνας Τσιμτσιλή που αξίζει να προσθέσεις στη βραδινή γκαρνταρόμπα σου

Τα Envie Shoes παπούτσια που θα απογειώσουν κάθε βραδινή εμφάνιση σου.

MissBloom TEAM
Σταματίνα Τσιμτσιλή @stam_tsimtsili

Μπορεί να βρισκόμαστε προς το τέλος της εορταστικής περιόδου, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα σταματήσουμε να βγαίνουμε το βράδυ απολαμβάνοντας μουσική, χορό και φαγητό. Το βραδινό ντύσιμο παραμένει, λοιπόν, πρωταγωνιστής στην γκαρνταρόμπα μας και μετά από τόσα glam looks χρειαζόμαστε λίγη ανανέωση. Αυτή, λοιπόν, τη βρήκαμε σε πρόσφατη εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η οποία όπως φαίνεται λατρεύει το night out style όσο και εμείς.

Τα Envie Shoes πέδιλα της Σταματίνας Τσιμτσιλή που αξίζει να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου

Ο λόγος για το παρακάτω look της Σταματίνας Τσιμτσιλή που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια ποζάρει φορώντας ένα ιδιαίτερο μίνι φόρεμα με διάτρητο print, μακρύ μανίκι, κλειστή λαιμόκοψη και λεπτομέρειες από διαφάνεια. Η ίδια, ωστόσο, κέντρισε την προσοχή μας με τα υπέροχα ψηλοτάκουνα πέδιλα, που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

Πρόκειται για τα Envie Shoes παπούτσια σε μπλε ηλεκτρίκ απόχρωση, που δένουν κολακευτικά στο πόδι, προσφέροντας σταθερότητα και χάρη στον βηματισμό σου για να χορεύεις άνετα όλο το βράδυ. Το σχέδιο των ψηλοτάκουνων ξεχωρίζει με τα στρας που διακοσμούν τα λουράκια του. Τα παπούτσια της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι η ιδανική προσθήκη στα βραδινά σύνολά σου, καθώς θα προσφέρουν το απαραίτητο glam στα μονόχρωμα σύνολα σου.

Θα τα βρεις παρακάτω.

Τα παπούτσια της Σταματίνας Τσιμτσιλή που αξίζει να προσθέσεις στη βραδινή γκαρνταρόμπα σου
Ψηλοτάκουνα πέδιλαμε στρας, Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ