Follow us

Η Ευγενία Σαμαρά φόρεσε το πιο κολακευτικό και άνετο τζιν

Το ντένιμ παντελόνι της Ευγενίας Σαμαρα που χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου

MissBloom TEAM
Ευγενία Σαμαρά Instagram @eugeniasamara

Ξέρουμε πως τα τζιν έχουν μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά σου, τους έχεις ιδιαίτερη αδυναμία και δύσκολα θα τα αντικαταστήσεις στις καθημερινές εμφανίσεις σου. Είναι άκρως ευέλικτα και με τα κατάλληλα αξεσουάρ και ρούχα μπορούν να αξιοποιηθούν σε μια πληθώρα εκδηλώσεων και περιστάσεων. Μάλιστα, κάποια είναι και άνετα, χαρίζοντας ελευθερία στην κίνηση μας. Ένα από αυτά βρήκαμε στην γκαρνταρόμπα της Ευγενίας Σαμαρά, η οποία επέδυσε στο ιδανικό ντένιμ παντελόνι, που κολακεύει όσο λίγα και προσφέρει άνεση και στιλ.

Το ντένιμ παντελόνι της Ευγενίας Σαμαρα που χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου

Η Ευγενία Σαμαρά μπορεί να φημίζεται για το υποκριτικό ταλέντο της, εμείς όμως εκτιμούμε και το στιλιστικό της. Η ίδια δημιουργεί ενδιαφέροντα looks, τα οποία μπορείς να θαυμάσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μία σύντομη περιήγηση θα σου προσφέρει την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση που έψαχνες για το καθημερινό και όχι μόνο ντύσιμό σου.

Σήμερα θα εστιάσουμε στην παρακάτω εμφάνισή της, στην οποία φοράει το κομμάτι κλειδί: Το τζιν της είναι ψηλόμεσο, έχει άλφα γραμμή και φέρει κολακευτικό σχέδιο δίνοντας έμφαση στη μέση και πολλούς πόντους ύψους στα πόδια. Έτσι, δίνει την όψη μία αρκετά πιο ψηλής φιγούρας. Η Ευγενία Σαμαρα συνδύασε το υπέροχο τζιν της με ένα μαύρο τοπ και τα hot παπούτσια της σεζόν, τα μοκασίνια με τρακτερωτή σόλα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ