Follow us

Joan Collins | Πέντε γάμοι, 3 παιδιά, 3 εγγόνια, ένας βιασμός, ένας τρομαχτικός πόλεμος και μια καριέρα 70 ετών

Η 89χρονη σταρ τα έχει -πραγματικά-δει όλα.

MissBloom TEAM
Joan Collins Splash News / Ideal Image

Η Joan Collins έκανε το 1955 το ντεμπούτο της στο Χόλιγουντ, με συμπρωταγωνιστή τον κορυφαίο ηθοποιό και σκηνοθέτη του ελληνικού θεάτρου Αλέξη Μινωτή. Έκτοτε έχει υποδυθεί τα πάντα, με μια ιδιαίτερη προτίμηση σε ρόλους κακιάς, όπως αυτόν της Αλέξις στην σαπουνόπερα του Αaron Spelling που απογείωσε και την καριέρα της.

Γεννημένη το 1933 στο Λονδίνο, η Joan Collins ήταν το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά μιας δασκάλας χορού και ενός καλλιτεχνικού πράκτορα ταλέντων, ανάμεσα στους πελάτες του οποίου υπήρξαν η Shirley Bassey, οι Beatles και ο Τοm Jones.

Έζησε από πολύ κοντά τους βομβαρδισμούς των Γερμανών το 1940 και το 1941- πράγμα που την έκανε μην αντέχει τη γκρίνια: "Πρέπει να πω, ότι κάθε φορά που διαβάζω για έναν ηθοποιό σήμερα, όλοι έχουν κακοποιηθεί ή έχουν τρομερή παιδική ηλικία", λέει στη συνέντευξή της στους New York Times. "Εγώ είχα υπέροχα παιδικά χρόνια, εκτός από τον πόλεμο".

Στα 17 της υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο με ένα βρετανικό στούντιο. Ο Τύπος της εποχής, άρχισε να την χαρακτηρίζει ως το "κακό κορίτσι της Βρετανίας". Στην αρχή, την ενοχλούσε όλο αυτό, αλλά "μετά σήκωσα τους ώμους μου και απλά συνέχισα", λέει. Στα 21 της, έκλεισε συμβόλαιο με τη Fox και μετακόμισε στην Καλιφόρνια. Είχε ήδη χωρίσει από τον πρώτο της σύζυγο, Μaxwell Reed, έναν ηθοποιό που την είχε βιάσει στο πρώτο τους ραντεβού.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ