Follow us

Κατερίνα, Ιωάννα και Γκρατσιέλα Μουμούρη | Οι γλυκύτατες κόρες του Μάξιμου Μουμούρη και της Νάντιας Γιαννακοπούλου έχουν μεγαλώσει πολύ

Η υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία και οι ευχές για μια "καλή χρονιά".

MissBloom TEAM
Μάξιμος Μουμούρης - Νάντια NDP

Η σχέση του Μάξιμου Μουμούρη και της Νάντιας Γιαννακοπούλου μετράει πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα, το αγαπημένο ζευγάρι μετρά 20 χρόνια κοινής πορείας ενώ μαζί έχουν αποκτήσει τρία πανέμορφα παιδιά. Οι δυο τους, αν και δημόσια πρόσωπα, αγαπούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, υπάρχουν φορές που κάνουν εξαιρέσεις.

O Μάξιμος Μουμούρης σε σπάνια βραδινή έξοδο με την εντυπωσιακή σύζυγό του, Νάντια Γιαννακοπούλου

Έτσι και πριν από λίγες μέρες, η δικηγόρος και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο άκρως οικογενειακές φωτογραφίες λέγοντας "καλή χρονιά" στους followers της. Πιο αναλυτικά, η Νάντια Γιαννακοπούλου δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον σύζυγό της και τις τρεις τους κόρες "λιώνοντάς" μας την καρδιά.

Η Κατερίνα, η Ιωάννα και η Γκρατσιέλα Μουμούρη, που σπάνια τις απαθανατίζει ο φωτογραφικός φακός, φαίνεται πως έχουν μεγαλώσει πολύ. Τα τρία κορίτσια έχουν κληρονομήσει τα ανοιχτά χρώματα του πατέρα τους ωστόσο φαίνεται πως έχουν πάρει το χαμόγελο της μητέρας τους. Η Κατερίνα Μουμούρη είναι σήμερα 14 ετών, η Ιωάννα Μουμούρη 10 ετών ενώ η Γκρατσιέλα Μουμούρη είναι μόλις 9 ετών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ